edebiyat öğrencisi Daha çok okudukça, daha çok şey bilirsin.Daha çok Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 1 May 2014 #1 Zonguldakdan güzel bir kare
tornado57 544 547 55 81 Mesajlar 640 Tepkime Puanı 79 Yer AFYON, Dinar 2 May 2014 #2 Ynt: Zonguldak Gezimiz geziden sadece 1 kare mi çıktı
edebiyat öğrencisi Daha çok okudukça, daha çok şey bilirsin.Daha çok Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 2 May 2014 #3 Ynt: Zonguldak Gezimiz Hayir daha cok var ama biz bu sayfaya yeni uye olduk o yuzden yeni yeni alisiyoruz daha cok kare var bu sadece baslangic.
Ynt: Zonguldak Gezimiz Hayir daha cok var ama biz bu sayfaya yeni uye olduk o yuzden yeni yeni alisiyoruz daha cok kare var bu sadece baslangic.
tornado57 544 547 55 81 Mesajlar 640 Tepkime Puanı 79 Yer AFYON, Dinar 2 May 2014 #4 Ynt: Zonguldak Gezimiz Hoş geldiniz gençler Benim memleket de Zonguldak, hani bi kaç resim daha göreyim istedim Teşekkür ederim, diğerleirni de yavaş yavaş bekliyoruz
Ynt: Zonguldak Gezimiz Hoş geldiniz gençler Benim memleket de Zonguldak, hani bi kaç resim daha göreyim istedim Teşekkür ederim, diğerleirni de yavaş yavaş bekliyoruz
edebiyat öğrencisi Daha çok okudukça, daha çok şey bilirsin.Daha çok Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 24 May 2014 #5 Ynt: Zonguldak Gezimiz zonguldak efesten birkaç kare ;-)
edebiyat öğrencisi Daha çok okudukça, daha çok şey bilirsin.Daha çok Mesajlar 36 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 24 May 2014 #6 Ynt: Zonguldak Gezimiz .
H haşmet Ziyaretçi 24 May 2014 #7 Ynt: Zonguldak Gezimiz askerliğimi yaptım yer,çok teşekkür ederim 21 yıl sonra tekrar anılarım tazelendi
Ynt: Zonguldak Gezimiz askerliğimi yaptım yer,çok teşekkür ederim 21 yıl sonra tekrar anılarım tazelendi
gothicwhisper "Mantık sizi A'dan B'ye götürür, hayalgücü ise her Mesajlar 8 Tepkime Puanı 0 Yer İstanbul 19 Tem 2015 #8 Ynt: Zonguldak Gezimiz Bayağı az yeri gezmissiniz HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi