Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aksel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,181
Ynt: Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Arazide 2-3 hafta ust uste bir ZJ gorebilsem kotu yanlarini daha net soyliycemde goremiyorum :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
Arazide 2-3 hafta ust uste bir ZJ gorebilsem kotu yanlarini daha net soyliycemde goremiyorum :smiley:
Kürşat belliki senden daha land virüsü çıkmamış :smiley: yoksa mucahit hariç toytoycular uğraşmaz bizle :D

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Ya usta bırak yaa abudik gubidik yerlerde kalınınca böyle oluyor demekki sağa sola saldırmalar falan ;D ;D
Özgür yorma kafanı bende uzun metrajlı film olacak kadar debelenen toytoy videoları var ama ben severim bu ağır siklet arkadaşları :smiley:

ZJ'nin en kotu tarafi her an trafikte bir XJ ile karsilasabilecek olmasidir :D

Bu diyarı jeepçiler terketmiş gibime geliyor.Dikkatimi çektide,eski konuları okuyorumda ???.İngilizlermi kovduki ;D

kasirga1' Alıntı:
Kürşat belliki senden daha land virüsü çıkmamış :smiley: yoksa mucahit hariç toytoycular uğraşmaz bizle :D

abi sizle ugrasmiyim, onla ugrasmiyim, zaman gecmez be ;D

valla bence zj nin en kötü tarafı kendine has duruşu ile araç sahibini kendisine bağlamasıdır ;D ;D ;D valla bu öyle bir hastalık ki tedaviside yok ;D ;D yine hata bu aşk yüzünden araca kıyıpta daga taşa vuramıyorsun oysa kedi gibi tırmanmayacağı yer yok hel o ayagının altındaki gücü hissetmek , şöyle bir gaza basıp bıraktığındaki kafa sallaması hadi sal beni der gibi valla bu hastalık , bence en kötü yanı bu araçtan ayrılasın gelmiyor. yakıt konusuna gelince ben bu hafta sonu klima ile şehir içinde dolaştım km de ortalama 395 tl yaktı bu gün doğanda şahinde o paralara yaklaşıyor zaten ama beni şaşırtan benim aracım 500 civarı yakıyordu ve hep evin yanındaki opetten gaz alıyordum hafta sonu petrol ofisinden aldım ama ne alaka çözemedim yakıtın düşüşünü çünkü ilk defa klimalı kullandım aracı 600 yakar diyordum ama 395 e düşmesi beni çok şaşırttı, belki cumartesi araca master serviste araca baktırdım ayar yaptılar belki o etkilemiş olabilir ama dediğim gibi tam çözemedim işi çünkü lpg emde ayarsız bu halde bu kadar düşmesi anlayamadım ??? ??? ???

selam,

maslak'taki yetkili servisten mi bahsediyorsunuz? ben de bir baktırayım diyorum neresiyse...

El Pistolero' Alıntı:
selam,

maslak'taki yetkili servisten mi bahsediyorsunuz? ben de bir baktırayım diyorum neresiyse...

evet master de adem usta ve servis müdürü uğur bey var baya ilgileniyorlar, ama dediğim gibi ben daha yakıtın nasıl düştüğünü çözemedim :smiley:

arkadaşlar bende 94 5.2 var.2 senedir kullanıyorum.bence bu aracın kötü tarafı ön takımların kolay bozulması ve ön şaft problemi çmafsal dağıtması..2 senede 2 kez karsılaştım.tabi karsda kullandıgım ve kötü yollarda zorladığım içinolabilir.buralarda usta yüzüde görmüyor .iyi yönleride nissan navaraların giremediği yerlere girebilmesi.2009 araç sahiplerini sinir krizlerine sokması ;D

Geçmişte çok severek ve her kullanışımda yaşadığım heyecanımın hiç azalmadan devam ederek keyifle kullanmış olduğum ZJ nin/lerin tesbit ettiğim kötü özellikleri, yüksekliği ayarlı farların ayar güçlüğü, aydınlatma zayıflığı, far ve sinyallerin ayrı üniteler olması . Sunrooflarının elektrik bağlantı lehimlerinden zamanla arızalanması. Ön ve arka kapılardaki speakerlerin patlak olması ve 2 ohm dirençli olduğıundan alternatifinin zor bulunur olması. Yolcu ve şoför dikiz aynalarının hafızalara cevap vermemeleridir.

Selamlar,

Zakof' Alıntı:
Geçmişte çok severek ve her kullanışımda yaşadığım heyecanımın hiç azalmadan devam ederek keyifle kullanmış olduğum ZJ nin/lerin tesbit ettiğim kötü özellikleri, yüksekliği ayarlı farların ayar güçlüğü, aydınlatma zayıflığı, far ve sinyallerin ayrı üniteler olması . Sunrooflarının elektrik bağlantı lehimlerinden zamanla arızalanması. Ön ve arka kapılardaki speakerlerin patlak olması ve 2 ohm dirençli olduğıundan alternatifinin zor bulunur olması. Yolcu ve şoför dikiz aynalarının hafızalara cevap vermemeleridir.

Selamlar,

hafiza probleminin cozumu yaklasik 12-13 dakikalik bir tornavida isine bakiyor.

Surucu kapisini aciyorsunuz, butun vidalari sokuyorsunuz (kapi acma kolunun arkasindaki de dahil) sonra dosemeyi cekerek cit citlardan kurtariyorsunuz. Ondan sonra "set 1 2" yazan dugmelerin arkasindan cikan kabloyu takip ediyorsunuz ve cam acma kapama dugmelerinin falan oldugu kisma gidiyor bu kablo. Kablonun ucundaki soketi cikartarak (tirnakli sistem var, tirnagi kaldirmaniz gerekiyor) birakiyorsunuz. isterseniz iki ucu bantlayabilirsiniz her ihtimale karsi. sonra cit citlari yerine oturtuyorsunuz ve vidalari geri takiyorsunuz. sonucta her seferinde ayarlar kendi kendine degismiyor. Ayrica bu durumda ayna ayarlari ve koltuk da eskisi gibi calismaya devam ediyor bir korkunuz olmasin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR