Kürşat belliki senden daha land virüsü çıkmamışTempus' Alıntı:Arazide 2-3 hafta ust uste bir ZJ gorebilsem kotu yanlarini daha net soyliycemde goremiyorum![]()
kasirga1' Alıntı:Kürşat belliki senden daha land virüsü çıkmamışyoksa mucahit hariç toytoycular uğraşmaz bizle
![]()
Özgür yorma kafanı bende uzun metrajlı film olacak kadar debelenen toytoy videoları var ama ben severim bu ağır siklet arkadaşlarıWolverine-Grand Cherokee' Alıntı:Ya usta bırak yaa abudik gubidik yerlerde kalınınca böyle oluyor demekki sağa sola saldırmalar falan ;D ;D
kasirga1' Alıntı:Kürşat belliki senden daha land virüsü çıkmamışyoksa mucahit hariç toytoycular uğraşmaz bizle
![]()
Mesele vakit geçirmekse sezona kadar yandık o zamanTempus' Alıntı:abi sizle ugrasmiyim, onla ugrasmiyim, zaman gecmez be ;D
kasirga1' Alıntı:Mesele vakit geçirmekse sezona kadar yandık o zamanYeni araban hayırlı olsun
El Pistolero' Alıntı:selam,
maslak'taki yetkili servisten mi bahsediyorsunuz? ben de bir baktırayım diyorum neresiyse...
Zakof' Alıntı:Geçmişte çok severek ve her kullanışımda yaşadığım heyecanımın hiç azalmadan devam ederek keyifle kullanmış olduğum ZJ nin/lerin tesbit ettiğim kötü özellikleri, yüksekliği ayarlı farların ayar güçlüğü, aydınlatma zayıflığı, far ve sinyallerin ayrı üniteler olması . Sunrooflarının elektrik bağlantı lehimlerinden zamanla arızalanması. Ön ve arka kapılardaki speakerlerin patlak olması ve 2 ohm dirençli olduğıundan alternatifinin zor bulunur olması. Yolcu ve şoför dikiz aynalarının hafızalara cevap vermemeleridir.
Selamlar,