ZJ'm Su Alıyor.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JAMES BROWN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,326

JAMES BROWN

Kamp II
Yer
iSTANBUL
Herkese selamlar.ZJ m ön taraf yolcu koltuğunun altından bir yerden su alıyor.Yağmur yağdıkça alt halı resmen vıcık vıcık su ve ıslak.Döşeme halısının altını kaldırdım bir kaç vida sökerek orası da su içinde.Anlamadığım sadece en orta nokta su içinde.Ayakların iyice uzandığı ön kısım kuru.Sanki alt orta taraf delinmiş de oradan su alıyor.Ön sileceklerin bulunduğu plastik kısımlar sökülünce ortaya çıkan 2 adet tahliye deliği tıkanmış olabilir dediler ama daha sökemedim.Başına gelen varsa ve tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.

Etiketler
Ynt: ZJ'm Su Alıyor.

Geçmiş olsun benim araç ta öyleydi arka koltuğun altı ve ayak konulan arka ve ön (sağ ön hariç) taban bütün su içindeydi bir hafta uğraştım koku yapıp çürümesin diye. Sağolsunlar arkadaşlar bazı önerilerde bulundular.öncelikle araçta sunrof varmı varsa 4 taraftan aşağı inen su tahliye boruları var ben telle tıkalımı diye açtım. birde ön cam ızgarasının tahliye delikleri tıkalıydı taban dan su alacağını zannetmiyorm çünkü araç sudan geçerken su almaması için özel likle düşünülmüş.ben vakumlu halı yıkama makinasıyla kurut mama rağmen günlerce nem kokusu gitmedi.

Merhaba;ön cam ızgarasının tahliye borusu aracınızın içerisinden geçiyor.Bir tamir sırasında sökülmüş ya da hiç takılmamış olabilir.Eğer emin olmak isterseniz yağmur yağmıyorken ızgaranın oraya su tutun nasıl girdiğini göreceksiniz.Kalorifer arkasında çıkışının akü altında kaputta olması lazım

geçmiş olsun, sorunu hallettiniz mi? hallettiyseniz ve nereden kaynaklandığını da yazarsanız bizim içinde tecrübe olur, merak ettim açıkçası, tahliye kanalından yapma ihtimali söylenen yerden geçiyorsa hakkaten mantıklı da, herhangi bir çürüme, delinme vs de zor da olsa ihtimal dahilinde bence, tavsiyem aracı lifte kaldırıp altına bakın, saclara.. alt yıkamadır, derin su birikintisi geçişidir falan, çürümüş delinmiş yerlerden su almış olabilir bu iki şekilde aracınız..
bir de aracın tavanında ıslaklık yok mu ? yoksa sorununuz sunroof olmayabilir çünkü, eğer ordada ıslaklık varsa zaten kesin sunrooftur, tavan aydınlatması için falan araç tavanı sonradan delinmedikçe tabi.. dikkatli bakın..

kaput açma aparatının orayı da inceleyin, sızdırma var mı

tekrar geçmiş olsun

JAMES BROWN' Alıntı:
yok ne yazıkki daha halletmedim.hala ıslak ama sorunu çözünce bildiririm tabiki.

Selamlar Oktay bey,
aynı sorunu bende yaşıyorum.Siz çözüme ulaştınızmı?Ulaştıysanız nasıl olduğunu yazabilirmisiniz lütfen?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR