ZJ Snorkel Uygulamsı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,230
Ynt: ZJ Snorkel Uygulamsı

alpaslanepli' Alıntı:
Benim işim bu abi.
Etrafa bulaşıklık yapmak ;D
Sen Serkan'a söyle çok kaytarıyor. İşi gücü lak lak. Bi elin iş tutsun arkadaşım. ;D

Senle bir nöbet programı yapmamız lazım; bu adam kaytarıyor, yetişmiyecek kırmızılarımız....:(

Etiketler

beatrix' Alıntı:
Senle bir nöbet programı yapmamız lazım; bu adam kaytarıyor, yetişmiyecek kırmızılarımız....:(

Abi taktik şu; Kendine yap diyeceğiz. Sonra kendine yaptığına el koyacağız. Çünkü bak benim portbagajı 48 günde bitirdi. Kendininkine dün akşam başladı şimdi boyadaymış ;D Yani istese yapıyor. Ama işte istese!!

10 gündür hastalıktan kıvranıyorum..ölü halimle yaptım bagajlarınızı teşekkürü bumu olacaktı yazık yazık bee...bir müslüman bir damla ilaç bişey getirmediki enerji toplayayım..ama konuşmaya gelince bol keseden atıyorsunuz..siz aynı durumda olsaydınız yanınıza ambulans dikerdim be...;D ;D ;D

serkann' Alıntı:
10 gündür hastalıktan kıvranıyorum..ölü halimle yaptım bagajlarınızı teşekkürü bumu olacaktı yazık yazık bee...bir müslüman bir damla ilaç bişey getirmediki enerji toplayayım..ama konuşmaya gelince bol keseden atıyorsunuz..siz aynı durumda olsaydınız yanınıza ambulans dikerdim be...;D ;D ;D

Bu ambulanslarda ön korumalık ve çeki demiri oluyor mu. Bilelimde. Yoksa kendi ambulansımdan memnunum. ;D

serkann' Alıntı:
abi arabanın haşmetini söndürüyor..böyle sanki suziki felan gibi duruyor zj..
tamam seninkine biraz yakışmış sökmekle felan uğraşma şimdi ..;D
ya kardeşim bende abi port bagajın olsa daha çok yakışır falan yazacaksın diye bekliyorum.yalnız ben uzun isterim ;)

duman' Alıntı:
ya kardeşim bende abi port bagajın olsa daha çok yakışır falan yazacaksın diye bekliyorum.yalnız ben uzun isterim ;)
aslında söyleyecektim ama pazarlamacı gibi davranmak istemedim ;D
snorkelin aracın üstünden çıkan yeri benim hoşuma gitmiyor cidden..port olsa bir birini tamamlar evet..:smiley:
uzun derken ne kadar abi..

Yok anam yok bu adamın hamurunda pazarlamacılık yok! Bu işi birine devretmek lazım. Sen sadece yap Serkan. Başkasıda pazarlasın.
Demek ki Allah her şeyi bir arada vermiyor adama. Becerikli olmak yeter sana gerisini başkası halletsin ;D

serkann' Alıntı:
snorkelin aracın üstünden çıkan yeri benim hoşuma gitmiyor cidden..port olsa bir birini tamamlar evet..:smiley:
uzunluğu tepedeki çıtaların boyunca olacak.

alpaslanepli' Alıntı:
Yok anam yok bu adamın hamurunda pazarlamacılık yok! Bu işi birine devretmek lazım. Sen sadece yap Serkan. Başkasıda pazarlasın.
Demek ki Allah her şeyi bir arada vermiyor adama. Becerikli olmak yeter sana gerisini başkası halletsin ;D
uyar bana..yalan söylemeyi asla beceremem zaten :smiley:

serkann' Alıntı:
çok çirkin oluyor öyle abi eminmisin..?

Ya sen müşterinin zevkine niye karışıyorsun arkadaşım. Yaparmısın yapamazmısın! onu söyle..
Benimkinede deniz kızı koymadın zaten. Döşeyecektim etrafınada mor ledleri... ;D
Bi fantazi yaptırmıyorsun adama...

serkann' Alıntı:
hişşş alpaslan yaparım paslanmazdan yalatırım o mesajı sana ;D yakışmadığı için uğraşmıyorum...
yalatırım değil, yalıtırım daha güzel oliy.... :smiley:
:smiley: Pardon :smiley:

serkann' Alıntı:
Namkör bunlar, namkör... :smiley:
Sen bide bana bak........
Di mi? :smiley:

serkann' Alıntı:
İyi fikir....
Şnorkelin bi ağzı çirkin zaten.....
Şık bi hortumla Roof Case' e uzatılır. Hatta Case' de bi oyuk yapılır onun için, parasıyla tabi ;)

Süperr olur...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.