Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki bu balonlar patlarsa yarılırsa vs ne olur acaba ? Arazide birşey değer , uçarız konarız vs ... Yükseltme kiti kadar güvenilir olmaz gibi geliyor .
kendi kullandığım 190 mercedesimde vardı yağlı amartüsör sistemi stop ettiğm zaman hep sorun yapıyordu yağ geri kaçıp araç lastilker üzerine oturuyordu ki bu beni yüksek süratlerde hep tedirgin etmiştir ...en son normal eski sistem helozon ve amartüsör sistemine çevirdik rahatladım...şu an arkadaşım 4.6 range de 20 jant lar ile ki onun ki havalı bir amartüsör sitemi o da tam randımanlı değil an gelip ya önü ya arkası havada kalıyor şahsi fkrim çokta sağlıklı değil ki hele tonajlı araçlarda ben tavsiye etmiyorum insanı yıldıran bir sistemm