ZJ LPG TAVSİYE

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altunsu53 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,353

altunsu53

RİZE OFF ROAD SPOR KULUBU RİZOFF
Yer
RİZE
Sevgili abiler yeni aldiğim zj aracıma malum türkiye sartlarında rahat binmek biraz maliyetli oluyor bu maliyeti biraz düşürebilmek adina istemiyerekte olsa lpg takmak istiyorum takacağim sistemin aracımın gucunden fazla ödun verdırmemesını ıstediğim için siz abilerimin fikirlerini almak istiyorum.
Aracima hangi marka lpg takmami tavsiye edersiniz???

Etiketler

Ynt: ZJ LPG TAVSİYE

Prince takabiliyorsan prince en iyisi, ama pahalı gelirse benim aracıma taktırdığım İnka Gaz ı tavsiye ederim. Yerli LPG fiyatına kore malı ürün taktırıyorsun hatta belki daha ucuza ve malzeme kalitesi yerlilere göre çok iyi. İstanbul Maslakda Akış LPG yide montaj işçilik olarak tavsiye ederim.

Naparsan yap v8 bir araca atiker milano gibi bişey takmamaya bak . Düşük motor güçlü araçlarda sorunsuz çalışsalarda güçlü araçlarda sorunları bitmiyor

Öncelikle belirtmeliyim ki bir arazi aracı sahibi değilim. Ancak ben sizin yerinizde olsam tercihimi Prins den yana kullanırdım. Kendi aracımda Prins kullanıyorum ve sonuç gerçekten çok tatmin edici. Ancak Prins sistemler biraz tuzlu :-\ , bütçenize uyar mı bilemem.. ???

Bu başlıkta aradığınız cevaplara ulaşmanız mümküm, bi göz atın derim.. 8)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67725.0

ben 4.0 zj de brc kullanıyorum. son derece menunum. ben taktırmadım, aldığımda üzerinde vardı. tavsiye ederim. ancak ne takılırsa takılsın aracı iyi bilen ve işini iyi yapan bir yer olmalı.

öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkurler bende prince takmayi planlıyorum biraz bütceyi zorluyor bir kere taktırılan bişe olduğundan sorun yaşamamk adına pahalıda olsa iyisini takacaz arık veya inka yıda düşünebılırız.Ben rizedeyim suan burda taktırmayı düşünmüyorum nasipse yaz başi aracımı ist getırıp orda hem lpg taktırıp hemde off road uygun hale getirmek istıyorum.suankı tavsiyeler prınce tarafta başka yorumlarda beklıyorum özellıkle prınce kullanan abılerımızden :smiley:

İNKAGAS BMD bayii olarak Prins e göre artılarını yazayım;

- 8 mm termoplastik LPG borusu kullanımı,
- 3 ohm yerine 2 ohm da çalışan daha seri LPG enjektörleri,
- Daha sessiz LPG enjektörleri,
- Yüksek kaliteye rağmen çok daha ucuz olması,
- Arazide dolaşan çok sayıda ZJ araca takılmış olması,
- Bizim gibi, LPG ECU sunu kabin içine yerleştiren bir montaj noktasının olması.

Selamlar.

selam arkadaşım.
sakın sakın bmd denen markaya bulaşma çok dandik takan ustası desen tam bir facia derim hiç bir şey bilmiyor. ;D ;D ;D.şaka yaptım şaka yaptım.arkadaşım ben 94 model v6 3000 motor pajeroma taktırdım.takmadan önce çok araştırdım en son ustama sorduğumda bmd yi söyledi.bu işi yapan raif ustaya gittiğimde bana lpg kitlerini gösterdi direk bmd markasını seçtim.malzeme kalitesini hemen anlıyorsun çok iyi bir ürün dür.ayrıca ustası (raif usta) piyasada ender bulunan ustalardan ve insanlardan biridir(ne yağ yaptım ama) sistem piyasaya yeni çıktığı için diğerlerinde olan sorunlar bmd de yok,bakır boru yok,ecu kabin de her şey çok iyi işliyor ALLAH razı olsun getirenden takandan.ben bmd yi tavsiye ederim uygun fiyata 1.sınıf bir kit alıyorsun eğer taktırıp pişman olursan beni arayıp hatrımı sorabilirsin.YİĞİT EREN 0536 612 30 35 İSTANBUL.

selam. bilgi işinize yarar mı bilmiyorum ama, bende 2.2 16v 136 hp frontera b sport var. landi renzo taktırdım. çok memnunum.

Eğer paranız varsa prins taktırın,bütçeniz müsait değilse kesinlikle inkagas BMD taktırın çok kaliteli bir sistem

Sayın abim.benim daha önce yazdıklarıma dikkat et orda yazdığım herşeyin arkasındayım.sana hiç kimse benim gibi telefonunu vermez.sen yaradana sığın gerisini raif usta denen göbekli adama bırak :D ;D :D ;D asla pişman olmazsın.pişman olursan numaramı yine yazıyorum 0536 612 30 35 YİĞİT EREN yaş 37 dir.sevgiler saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.