ssbman' Alıntı:Pardon yanlış bir bilgilendirme yapmışım gergi kasnakları değişti . Ustam diğerlerinde bir sorun olmadığını söyledi .
Alfonse bakıcaz bakalım . Çözülmezse önümüz kış zaten ;D Yaza kadar da orjinalini alıcaz termiğin olmazsa![]()
Radyatör şişletme işinden bende tırsıyordum açıkçası ama Akgün abi çalıştığına göre yapan işinin ehlidir diye düşünüyorum . Aslında en azından panjurun fanın söküp basınçlı suyla yıkanması faydalı olur diye düşünüyorum ki Alpaslan da tavsiye etmişti bunu . Dıştn bile baya kir-çamur çıkıyor .
Korumalrını güle güle kullanmanı dilerim
Harareti tam test edemedim . Yarın bir seyahate çıkıyorum zj ile ... Bakalım durum ne gösterecek ...
Görüşmek üzere ...
ssbman' Alıntı:İsa usta da aynısını söyledi . Çıkanları verdi , dedi kedi medi sıkışır lazım olur biryerde .... Bende tövbe tövbe dedim bu mu geldi aklına ;D
Neyse abi yola az kaldı , bir bakınayım dedim , yazarım ara ara net buldukça ... İyi dilekler için ayrıca teşekkürler ...
termik tamamiyle ısıyla çalışan, civalı, Necmi abinin dediği gibi mekanik bişey....alperhoca' Alıntı:Bu termiğin acaba elle kontrolü mümkünmüdür? Yani hararet çok arttığında elektrik bağlantısı vasıtasıyla manuel olarak fanı hızlandırabilecek bir sistem. Anladığım kadarıyla bu termik konusunda çok fazla sıkıntı çekiliyor.
ssbman' Alıntı:Selam Dostlar ,
İzmir civarındayım . ZJ ile çok rahat bir yolculuk yaptık . Ortalama 130 km civarı gittik yani fazla sürat yapmadıkYolda kalabalık değildi .
Gelelim sonuca . Radyatör temizliğini herkese tavsiye ediyorum . Yol boyunca 37-38 dere ece sıcaklıklarda araçta 4kişi+bagaj klima sürekli açık ve LPG de hararet sorunumuz olmadı . Zaman zaman uzun rampalarda falan 100 ün üzerine çıktı hararet ama sonrasında hemen düştü . Genelde hep 100 ün altında idi Akgün Ustaın da uyardığı gibi yükselme durumunda benzine geç klimayı kapat işlemine gerekte kalmadı ... Şimdi sıcak memleketlerde daha fazla yol yapıcaz ve umarım aynı memnuniyetimiz devam eder .
Ancak kesinlikle hem klimanın soğutma performansı hem motorun rahatlığı açısından temizlik yapılmalı . Ki bu temizlikten sonra en azından şimdilik termik ihtiyacımızda ortadan kalkmış oldu .
Herkse selamlar , görüşmek üzere ...
ssbman' Alıntı:Sağol abi valla rahatladım bu hararet konusunda . İzmirin kızları mı dedin ;D Ünlerini hakediyorlarYalnız gerçekten egenin kızları hep güzel yav Taşınıcam Ankaradan valla ;D (Şimdi Ankaranın kızları bunu görse işimiz zo
r Çok yakında egede toplamda 700 km yi bulacak bir uzun yolda daha çıkıcam durumu tekrar aktarırım .
Büyük kentleri bekleyenlereden özür dilerim![]()
ssbman' Alıntı:Sağol abi valla rahatladım bu hararet konusunda . İzmirin kızları mı dedin ;D Ünlerini hakediyorlarYalnız gerçekten egenin kızları hep güzel yav Taşınıcam Ankaradan valla ;D (Şimdi Ankaranın kızları bunu görse işimiz zo
r Çok yakında egede toplamda 700 km yi bulacak bir uzun yolda daha çıkıcam durumu tekrar aktarırım .
Büyük kentleri bekleyenlereden özür dilerim![]()