Teşekkür ederim...Sayın alfonso abimiz siz baya ilgili ve bilgilisiniz param baya kısıtlı şuan bi araç üzerinde yoğunlaşıyorum sebebi hiç oynanmamış olması ama km 350 bin sizce sorun olurmu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Iki Uçlu değnek gibi gözüküyor ama değil.iki uçlu değnek misali,ben açıkcası inanmıyorum 190 binde 175 binde diye ilan verenlere haa yokmudur vardır mutlaka ama o adamda 21 bine vermez
Sizin zevkinize kalmış o durum.. Ama doğrudur, Xj ler bi alt segmente giren sınıf zaten..Benimde xj lerin iç dizaynı hoşuma gitmiyor eski geliyor nedense zj ler daha modern gibi
Kriter düzenlemekle felan vakit kaybetmeyelim...Arama kriterlerini fiyat azalan yapıp hemen bi 35 lik açmalı
Eyvallah... (ama ben dışarı çıkmak için Tr'de 21.yuzyil rönesansı olmasını bekliyorum yanliz )Buyrun inşallah şu muhabbeti araziye taşırız birgün
Biyerde bi yükseltme muhabbeti yapıyorduk...Merhaba dostlar. Sizlere bir konuda danismak istiyorum. Kendi araclarimda dahil olmak uzere bir cok zj yi inceledigimde genellikle hepsinde bu problem vardi. Araclarin sag taraflari sol tarafa gore 1 ile 3 cm arasinda dusuktu. Genellikle get ile yapilan yukseltme sonrasinda dahada belirginlesiyor bu fark. Ustalarla gorustugumde ise sag tarafa cok inilip binilmesinden dolayi yay ve amartisorlerin zamanla eskidigini soyluyorlar lakin bu bana bu kdr tatmin edici bir cevap gelmiyor. Bu konuda sizlerin dusuncesi nedir ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç merak etmeyin... Yükü kaymış gemi gibi abartılı bi yatıklık yoksa hiç mi hiç òyle şeylere bakmıyorlar...Merhaba benim de wj de sol tarafta bir ufak düşüklük var gibi. Aklıma takılan muyenede sorun çıkartıp çıkartmayacağı.