Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cagalazade Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,788
Ynt: Zj Geri Vitese Alındığında Vurma Sesi ?..

Denesem burda olmazdım heralde , sanayinin yollarında avare geziyor olurdum ;D

Etiketler

ben pek inanmadım ama neyse..:smiley: bir kaç gündür benim araçtan ara ara gazlamada felan bir titreme geliyor..şaft balansından sanırım..

Hızla bağlantılı oluşuyorsa şaft olabilir . Ama gazlamada yüklendiğin anda vs olup geçiyorsa Şanzıman mi titriyor diye korktum açıkçası . Gerçi bu ihtimal atmansyon sayılı şanzıman titrer mi bilmiyorum :smiley:

Yada benzin fiyatları malum . V8 araç gazı alınca titireyip kendine dönüyordur :D

ben şanzımanı 1'' aşağı aldım..acaba bağlantılarmı gevşedi diyede aklıma geliyor..tekrar eski haline getirip birde öyle deneyeceğim..benim şaft bilya dağıtmıştı..yaptırdığım şaftcı abi bir dene balans olursa tekrar gel dedi ama kim gidecek şimdi oraya.. :-\

Hımm bu durumda şaftıntan yada şanzımandan kaynaklı olmalı . Acaba tam merkezlenememiş olmasın takarken ?

Mesela Niva da Arazi şanzımanı söküldüğünde takılırken . Önce biraz gevşek bırakılıyor turlanıyor hız yapılıyor vs sonra sıkılıyor . Böyle yapılmazsa ciddi vibrasyon oluşuyor . Gerçi sistemler tamamen farklı ama merkezleme sorunu açısından yazdım ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri