A avcı_pir Ana Kamp Mesajlar 92 Tepkime Puanı 1 29 Ağu 2012 #1 1993 jeep grand cherokee zj frene basınca cruse control devreden çıkmıyor yardım..
T totemshark Yeni Üye Mesajlar 3 Tepkime Puanı 0 7 Eyl 2012 #2 Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı Aynı problem bendede var. 5.9 aracımda cruise control aktif olduktan sonra frene basınca devreden çıkmıyor. Ancak cancel dersen iptal oluyor.
Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı Aynı problem bendede var. 5.9 aracımda cruise control aktif olduktan sonra frene basınca devreden çıkmıyor. Ancak cancel dersen iptal oluyor.
ccanlioglu Tabanvay ve Duster 4X4 2019 Mesajlar 735 Tepkime Puanı 4 Yer Duacı / ANTALYA / TÜRKİYE 8 Eyl 2012 #3 Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı Benim derdim daha büyük çalışıyor dendi devreye girmiyor, ben mi beceremiyorum O nu da bilmiyorum C.C.
Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı Benim derdim daha büyük çalışıyor dendi devreye girmiyor, ben mi beceremiyorum O nu da bilmiyorum C.C.
reis28 Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil. Mesajlar 2,944 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 8 Eyl 2012 #4 Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı Firen müşürünü kontrol ettirin
A avcı_pir Ana Kamp Mesajlar 92 Tepkime Puanı 1 12 Eyl 2012 #5 Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı fren muşurunu kontrol ettik,söktük baktık bir problem göremedik
Ynt: zj cruse control un frene basınca devreden çıkmamamsı fren muşurunu kontrol ettik,söktük baktık bir problem göremedik