Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan landscape Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,139
Ynt: Zırt Pırt Değişen Gezenbilir Forum Görüntü ve Düzeni

Alkışladım....... :smiley:

Alk??lad?m.gif

Etiketler

Ender bey gereken açıklamaları yapmışsınız arkadaşın haklı olduğu yönleri de yanlış olan yönünüde söylemişsiniz iyi niyetinizle olayı tatlıya bağlamaya çalıştınız bence artık arkdaşda anlamıştır..
ben bu güzel davranışınız için teşekkürederim...

Alkış için teşekkürler Murat kardeşim.. Çok düşüncelisin.............sana da alkış o halde...... Yeri gelmişken kibar-düşünceli-saygılı-zarif olmakla ilgili bir anımı anlatayım o halde........
Yıllar önce......80'lerin ortaları.......Fakültede Hukuk Felsefesi dersinde hocamız Prof.Dr. Vecdi Aral
"Arkadaşlar kibar ve saygılı olmakla, düşünceli ve zarif olmak arasında şöyle bir fark vardır;
bir adam kapıyı vurmadan bir odaya girse ve içeride çıplak hanımlar olsa, adam bu hanımlara hitaben, afedersiniz hanımlar hata bende kapıyı vurmadan girdim, özür dilerim dese... bu adam kibar ve saygılı adamdır.........ama aynı adam kapıyı vurmadan girse ve yine çıplak hanımları gördüğünde, afedersiniz beyler yanlışlıkla daldım, siz keyfinize bakın dese, bu adam düşünceli ve zariftir. Zira çıplak hanımlar olmasına rağmen, beyler diye hitap ederek sanki onları erkek zannettiği izlenimini uyandırıp belki daha az utanmalarını sağlamış, başlarına gelen bu can sıkıcı olayı daha çabuk unutmalarını sağlamıştır."...........

Herkese tekrar teşekkürler.... Herşeye rağmen burası bir aile gibi.......Can sıkıcı olayları da olgunlukla karşılama yöntemleriniz için de tebrikler........... :D

tommycan' Alıntı:
Alkış için teşekkürler Murat kardeşim.. Çok düşüncelisin.............sana da alkış o halde...... Yeri gelmişken kibar-düşünceli-saygılı-zarif olmakla ilgili bir anımı anlatayım o halde........
Yıllar önce......80'lerin ortaları.......Fakültede Hukuk Felsefesi dersinde hocamız Prof.Dr. Vecdi Aral
"Arkadaşlar kibar ve saygılı olmakla, düşünceli ve zarif olmak arasında şöyle bir fark vardır;
bir adam kapıyı vurmadan bir odaya girse ve içeride çıplak hanımlar olsa, adam bu hanımlara hitaben, afedersiniz hanımlar hata bende kapıyı vurmadan girdim, özür dilerim dese... bu adam kibar ve saygılı adamdır.........ama aynı adam kapıyı vurmadan girse ve yine çıplak hanımları gördüğünde, afedersiniz beyler yanlışlıkla daldım, siz keyfinize bakın dese, bu adam düşünceli ve zariftir. Zira çıplak hanımlar olmasına rağmen, beyler diye hitap ederek sanki onları erkek zannettiği izlenimini uyandırıp belki daha az utanmalarını sağlamış, başlarına gelen bu can sıkıcı olayı daha çabuk unutmalarını sağlamıştır."...........

Herkese tekrar teşekkürler.... Herşeye rağmen burası bir aile gibi.......Can sıkıcı olayları da olgunlukla karşılama yöntemleriniz için de tebrikler........... :D

Beyler derken
erkeğemi benziyoruz biz ne demek istiyorsun derlerse ne oluyor :D :D :D

Evet şimdilerde olabilecek bir durum.........Hocamız sanırım Moda Deniz Hamamı'nın var olduğu zamanlardan bahsetmiş bize............ ;D ;D ;D

Yenilikler hoşuma gitti. ;D
Mesela, bir başlığa cevap yazdığımda ,üzerine başka bir üye ilave yaptığında ileti adresime uyarı gelmiyordu ; şimdi geliyor. Mümkünse böyle kalmasını talep ediyorum ;D

Aslında tam da " Şu test yayını ibaresi ne anlama geliyor ?" diye abes bir soru sorma eğilimindeydim ki cevaplandı, teşekkürler.

Esas söylemek istediğim şey şudur ki; gerçekten hiç tanımadığım off-road dünyasına ağır ağır girmeye çalışıyorum ve bunda gezenbilir in büyük rolü var. Başka hiç bir kaynakta bulamayacağım bilgi, resim ve videoları sanki ben de içindeymişim gibi inceledim. Sorular sordum, arkadaşlar sağolsun samimiyetle cevapladılar. Bunların olabilmesini sağlayan başta moderatörler olmak üzere herkese minnet duyuyorum. Özellikle moderatör arkadaşların böylesi bir veri girişini büyük çabayla kontrol ettiklerinin farkındayım. Emeğe saygı diyorum özetle, fevri tavır sergilemek yerine...

lanssccape hakzız sitenin genel görünümü aynı ama bazı buton seçeneklerin değişmeşi iyi olmuş avatar boutlarıda büyümüş

Okuyunca canım sıkıldı, benim de tepki göstermem lazım....

15 gün yasaklı katılımcımız, mesajım sanadır. Tepkini yersiz ve anlamsız buluyorum. Bir de ölçüsüz.

1) Mod. işini üstlenenler bu işi tam bir fedakarlıkla yapmaktadırlar, buna inanıyorum.

2) Bu çatı altında hiç kimse "yönetime yaranmak" gibi bir problem yaşamamıştır. Mod. işini yürütenlerle tartışan arkadaşlarımız da olmuştur. Ama usulü dairesinde. Kimseyi babasının uşağı gibi görmeden....

3) "Zırt pırt...." diye başlayacağınıza a) Mod. arkadaşlardan birine özel mesajla "niye böyle oluyor" diye sorabilirdiniz. b) Başlık açıp "Niye bu değişiklikler? Lütfen bilgilendirin" filan da diyebilirdin.

Üslup önemlidir.

Konu başlığını sevimsiz buldum içeriği okumaya bile gerek duymadım. Tüm yöneticilerin emeğine sağlık. Yeniliklere açık olmak gerek ;) Elbette her düzeni beğenmek zorunda değilsiniz. Yapıcı eleştiriler, mantıklı önerilerle ve doğru düzgün bir üslupla her zaman dikkate alınırsınız. Yoksa ''itici'' olmayı göze almanız gerekir :smiley:

Konu başlığını yasaklı üyemiz yazmıştı.

Forum başlık kurallarına uymadığı için büyük - küçük harf düzenlemesini yaparak olduğu gibi bıraktım.
Konuyu kaldırmaya ya da kilitlemeye de gerek yok.

Biz moderatörler kendi zamanımızdan çalıp burada düzenleme yapmaya çalışıyoruz ve arada bu tarz eleştirilere de maruz kalıyoruz.

Yine de artık efsunlandık sayılır. Arkadaşımız da hatasını anlar 15.gün dolduktan sonra foruma tekrar girmeye başlar.
Eski paylaşımlarını okumuştum. Çok güzel paylaşımlarda bulunmuş kendisi.

Evet ceza bitti lakin yine burdayım ve kimseye peşkeş çekmem.Moderatörlük çok üstün bir vasıf hiçbir maddiyat ve maneviyatla bile ulaşılamaz ki nerdeyse peygamberlik diyeceğim ama lakin bedava verseniz de istemem zaten böyle bir niyetim de yok siteye tarafsız gözle iyice bir bakın herkes üslübuna ne kadar bağlı.Elinize kolunuza emeğinize sağlık lakin unutmayın peygamber zannetmeyin kendinizi.O moderatör olsun da görsün diyen arkadaşa sözüm sizi oraya kim seçti?Kendi isteğinizle geldi iseniz buradaki zorluk tabiki sizin sorununuz.Siteye birtakım katkılarda bulunup sonradan da bunu zorla yapıyormuş gibi konuşmak da size yakışmadı.Neyse bu konu kapanmıştı sayi ben de sonsözümü söyledim şimdi kapanabilir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR