Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,893
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

Alfonse' Alıntı:
;D ;D ;D

Ok, bu ayın 9' un da, Cuma günü Reina' dayım (yani Reina' dayız, kredi kartını ve bol nakit ile bahşiş için bozuk $ almayı unutma yanına) ;D

Diğer arkadaşlar ile konuştum, tek tek aradım ;) Hepsinin ne tesadüftürdür ki bi mazerti var ;D ... Gelemiyorlar ;) ;)

Neden özellikle Bu Cuma gecesi? ;D
7 Ekim Çarşamba gününün Hürriyet' inde 2. sayfada yazıyor ;D ;D ;D

Ya da arayıp sor Mirkan' cım Reina' ya, bu Cuma ne var diye.... ;D ;D Aklın tavana vurmazsa şaşarım ;D ;D
;D aramızda ;D

bak şimdi merak ettim ne var o tarihde reinada yahu ...ortak zevklerimizdenmi ? beni alakadar eden birşeymi ? bunuda sen anladın ;D
gel ne olursan ol yine gel ;D ( ne alaka bende bilmiyorum yazayım dedim ) ;D
her zaman kapım bacam camım açık beklerim biliyorsun .
kredi kartı ve bahşişe gerek yok ;D abartmayalım o kadar ;D ... bir büyük vodka 500 tl fazla birşey tutmaz bizim hesap ikimiz gidersek 1500e tamam ;D ...
ama zjyi otoparka alırlarmı bilmem ;D ...

Etiketler
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Pazar günü,ayarlamaya çalışalım;başlık açılmasa da buradan duyurulabilir değil mi?
Tabi tabi.....

mirkan' Alıntı:
bak şimdi merak ettim ne var o tarihde reinada yahu ...ortak zevklerimizdenmi ? beni alakadar eden birşeymi ? bunuda sen anladın ;D
gel ne olursan ol yine gel ;D ( ne alaka bende bilmiyorum yazayım dedim ) ;D
her zaman kapım bacam camım açık beklerim biliyorsun .
kredi kartı ve bahşişe gerek yok ;D abartmayalım o kadar ;D ... bir büyük vodka 500 tl fazla birşey tutmaz bizim hesap ikimiz gidersek 1500e tamam ;D ...
ama zjyi otoparka alırlarmı bilmem ;D ...

Özelden anlatırım, bakmamışsın gazeteye anlaşılan..... ;)

Buraya yazmayalım, bi araştıran olur o gece ne var orda diye... Vallahi dile düşeriz, zor toplarız ;D
Bi tiyo, ZJ olmaz o geceye zaten, ya senin t-max' la gitcez, ya da merso kiralıcaz... Başka yolu yok ;)
O gece hiç ZJ' ye uygun gece değil. Hummer H1 olmaz yani, H2 lazım... Anlatabildim mi?

Bu Reina konusunu burada kapadım Mirkan ;D Hem konu dağılmasın..... Biz sardırırsak 15 sayfa geyik olur.... Yakışmaz.... ;)

yazdıklarına aynen katılıyorum Alp abim kişisel muhabbetler konuyu bozuyor ...

Zerrin ablama geçmiş olsun dileklerimi tekrardan , çok daha samimi bir şekilde sunuyorum ...
daha dikkatli ol ablacım !
Alp abim bilirki bende ağır off roadda sağa sola çarpmakdan muzdaripim ;D sıkı tutunmak şart gerçi ben bu kiloyla kendimi tutamıyorum ya hoş ;D ...

mirkan' Alıntı:
yazdıklarına aynen katılıyorum Alp abim kişisel muhabbetler konuyu bozuyor ...

Zerrin ablama geçmiş olsun dileklerimi tekrardan , çok daha samimi bir şekilde sunuyorum ...
daha dikkatli ol ablacım !
Alp abim bilirki bende ağır off roadda sağa sola çarpmakdan muzdaripim ;D sıkı tutunmak şart gerçi ben bu kiloyla kendimi tutamıyorum ya hoş ;D ...

Ben unuttum sana söylemeyi....
Zerrin ablan bilgisayar başında oturamıyor ağrıları yüzünden...

İyi dileklerini iletmiştim ona....
Teşekkür ediyor sana... Selamları var.....

Boşver oraya buraya tutunmayı, ben tutunamayan değil, dilini tutamayan adamdan korkarım... :smiley:
Sen istediğin tarafa sallan, ben seni hep tutarım, merak etme..... caNNım kardeşim :smiley: :smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Pazar günü,ayarlamaya çalışalım;başlık açılmasa da buradan duyurulabilir değil mi?

Bu hafta sonu, 11 Ekim Pazar sabahı 10:30' da Gölbaşı-Haymana kavşağında Brunch için biraraya geliyoruz...
Pazar gündüz, 15:00' e kadar felan program yapmayın derim.... ;)

Sevgili Zerrin ile konuştuk, site formatına gereken bi toplanım olmadığı için konu tabiki açılmayacak. Bilgilendirme sadece Pm ve telefonla yapılacak.
Dostaları birarada görmekten hepimiz onur duyacağız. Sorular için benimle veya Zerrin hanım ile bağlantıya geçilebilir.

Saygılar...
Sağlıklar...

Resimler için yeni bir başlık açılacak m? Yoksa buradan mı göndereceğiz?

Pazar günü yapılan brunch ve offroadun linki...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40708.new#new

ferdane gül' Alıntı:
Pazar günü yapılan brunch ve offroadun linki...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40708.new#new

Resim isterük ::smiley: ;D

Gerçekten çok keyifli geçen bir pazar günü idi. Gsm ile çektiğim sadece 3 foto var.

Fotoğraf-0007.jpg

Bayanlar off road a hazılanıyorlar,,,,.

Fotoğraf-0005.jpg

Sonbaharın son güneşli günlerinden birini bulmuşken,,

Fotoğraf-0006.jpg

Fotoğraf-0006.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.