sword7' Alıntı:Peşpeşe giden defenderları görünce bir tuhaf oluyorum ya, bir türlü nasip olmadı be :-[ Yine döktürmüşsünüz, paylaşım için teşekkürler...
yunus bager' Alıntı:Merak etme Umut inşanlah sende birgün böylebir konvayda gitme şansın olur
sword7' Alıntı:Peşpeşe giden defenderları görünce bir tuhaf oluyorum ya, bir türlü nasip olmadı be :-[ Yine döktürmüşsünüz, paylaşım için teşekkürler...
meriçbager' Alıntı:Umut o kolay ya gelirsin buraya ekleniriz 5-6 araç peşpeşe nasılbir duygu görürsün. Ama farklı bir duygu o kesin
yunus bager' Alıntı:Merak etme Umut inşanlah sende birgün böylebir konvayda gitme şansın olur
Yok gene biri çıkar sadece 1yada 2 land roverin katılabileceği ilde gezi düzenlerler bu sayıyı geçemeyizTempus' Alıntı:Yunus o konvoyu 2 ye katliycaz bu sene insallah hatta kampli olursada super olur
yunus bager' Alıntı:Yok gene biri çıkar sadece 1yada 2 land roverin katılabileceği ilde gezi düzenlerler bu sayıyı geçemeyiz
zaferbager41' Alıntı:Umut geçen hafta bekledik gelirsin diye gelmedin. Yunusla konuş buhafta yapacaz bişeyler