meriçbager' Alıntı:ikiside samanlı dağlarında dır aralarında 20 km mesafe var
Aytepe'ye Yuvacık istikametinden çıkılırc@n' Alıntı:yaaa kar görünce çok mutlu oluyorum ocak ayında bende istiyorum sağlam bir kar gezisi bu aytepe tam olarak nerede kalıyor aytepe yi bulamaz isek kartepe yaparız bizde
Hemşo havalar şimdi birazdaha ılımanlaştı zannedersem yukarda karlar erimeye başlamıştır ama senin araç çıkana kadar yeniden yağar heralde müsait bir hafta sonu olursa neden olmasıneftaLYa' Alıntı:haftasonu annem bende idi. İstanbul çok soğuk dedi durdu. demek kar annemin yuvacıktan İstanbul' a gelmesini beklemiş ;D ;D
araba çıksın sanayiden Allah'ın izni ile bir yuvacık ziyareti yapacağız bakalım.. Gezenbilir dernekten arkadaşlarla.. gezdirirsiniz bizi![]()
Yok istesende gelemessin zate arkamda bağlı bir megane ile gezmekte hiç hoş olmazeftaLYa' Alıntı:dağa tepeye benim araba ile çıkmaya niyetim yokbenimkini bırakırız Yuvacık'ta. sizinki ile devam
![]()
Şu bitik OK 144 leden kurtulabilirsem bende özlem giderecem ama şimdilik abimin defenderiyle sağ koltukta idare ediyoruzyazargezeryolçizer' Alıntı:Yunus çok güzel bir gezi olmuş,
karda gezmeyi özlemişim,