Yurtdışından Gelen Nüvi 250w Türkiyeyi Bulamıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emerev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,186

emerev

Yeni Üye
Yurtdışından gelen Nüvi 250w model cihazım var. Bu cihazın güncellemesini yaptım. Türkiye haritasını kurdum Türkçe yaptım.
Ufak bir problemim var. Nereye kısmında ülke ismi olarak Türkiyeyi giremiyorum. TUR TR Türkiye TURKEY hiçbirşey kabul etmiyor. Bu bölümde Türkiye yok. gmapprom dosyasından kaynaklandığını düşünüyorum. Bunu nerden ne şekilde temin edebilirim. Boyutuda oldukça büyük.

Etiketler
Ynt: Yurtdışından Gelen Nüvi 250w Türkiyeyi Bulamıyorum

turkiye haritasını görmüyor bende de var haritayı makinaya kurdum öyle gördü kartdan olmuyor

bende de yeni yurtdışından almış oldugum 260w mevcut... bunun türkiye harita güncellemesini nasıl yaparım acaba? bu konuda bilgisi olan var mi?

Cihazların hepsinde fabrika çıkışı basemap vardır. Haritaları satın alıp yüklemeniz veya cihazı Baytekin'e götürmeniz gerek.

aynı cihaz bendede var 2 gb sd kart aldım kartın içine Garmin adında bi klasör oluşturdum ve bu klasörün içine 2009/6 ydı sanırım türkiye haritasını yükledim şu an mükemmel çalışıyo bildiğim bütün adresleri denedim hepsini sorunsuz buldu dediğim gibi yaparsanız sorun kalmaz

Merhaba,
ebay dan garmin gps almak fiyat olarak ucuz ama haritalar ve lisan da sorun yaşar mıyım ?
Haritaların yüklenmesi için ödenen ile aradaki fiyat farkı kapanır mı ?

Selamlar
harita yuklemenin en dogru yolu, Garmin icin Turkiye haritalarının saticisi ve Garmin turkiye temsilcisi olan Baytekin firmasi ile iletisime gecerek yukletmektir.. Eger yanilmiyor isem, Turkiye hairtası 120€ ve topo haritası da cok cuz-i bir fiyata satiliyor idi. Artık, hesabin gerisi sizden.. iyi aksamlar dilerim, reha

NavCity Türkiye haritası güncel fiyatı 99 USD + KDV

http://www.garmin.com.tr/index.php?page=alt_kategori_1&kat=83&alt_kat_id=221

NavCity Türkiye Haritası

TESF : 99 USD + KDV RRP : 99 USD + VAT (%18)

NavCity Türkiye Haritası

NAVCITY Türkiye haritası 81 ilin tamamını kapsar. (Tüm İller)
Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce

CD içerisindeki dosyayı PC ya da notebook bilgisayarınıza kurabilir, bilgisayar üzerinde iki noktayı seçip otomatik rota çizdirebilir, bu rotayı GARMIN GPS cihazınıza yükleyebilirsiniz.
Ayrıca navigasyon özellikli GARMIN GPS cihazınızla PC ye ihtiyaç duymadan da herhangi iki nokta arasında rota çizdirebilir ve o noktaya yol üzerinde takip ederek dönüş bildirimli navigasyon yapabilirsiniz.

GPS alıcınızın hafıza durumuna göre de haritayı PC üzerinde bölgelere bölüp istediğiniz kısmı yükleyebilirsiniz.

Ayrıca NAVCITY Türkiye, tüm ülkenin karayollarını, navigasyon özelliğiyle birlikte sunar.
Geniş POI veritabanı sayesinde yabancı olduğunuz şehirde otelleri, taksi duraklarını, restaurant ve eğlence yerlerini, acil durumlar için hastane ve eczaneleri, alışveriş merkezlerini, camileri ve kiliseleri kolaylıkla bulup, navigasyon özelliğiyle o noktaya kolayca gidebilirsiniz.
Gittiğiniz yerleri daha sonra GARMIN GPS cihazınızdan PC’ye aktarabilir, daha sonra kullanmak üzere kaydedebilirsiniz. Aynı şekilde bu dosyaları arkadaşlarınıza gönderebilir ve sizin gittiğiniz yerlere onların da gitmesini sağlayabilirsiniz.

Genel İstatistik Bilgileri
Nüfus : 70.586.256
Alan (km2) : 786.199
Belediyeler : 3.488
İl Merkezleri : 81 (Tüm İller)
İlçeler : 548

POI Noktaları : : 318.071
Benzin İstasyonları : 8.314
Banka ve ATMler : 10.041
Bar ve Cafeler : 10.329
Hotel ve Konaklama Yerleri 8.119
Eczaneler : 16.356

Kapı Numarasına kadar yönlendirme :%59.16

Her harita versiyon güncellenmesinde POI noktalarında yeni sokak bilgilerinde ekleme ve değişiklikler yapılır. Güncellemeleri web sitelerimizden yapabilirsiniz. www.garmin.com.tr ve www.baytekin.com.tr

Nejat bey,
Almayı düşündüğüm Navigasyon cihazımı özellikle yurt dışı seyahatlerimde kullanmak amacındayım.Cihazların multi medye özellikleri ile ilgilenmiyorum.
Araştırmalarım sonucunda Garmin 765t üzerine karar vermiştim,
ancak gerek Baytekin 'in internet sitesinde gerekse Garmin'in internet sitesinde yaptığım incelemelerde ,
715t, 765t , 775t serileri arasında 5o ' şer dolarlık farklar olduğunu gördüm.
Benim kullanma amacıma yönelik model hangisidir ?
Aralarındaki fiyat farkını oluşturan özellikler nelerdir ?
Teşekkürler.

serhat2007' Alıntı:
Nejat bey,
Almayı düşündüğüm Navigasyon cihazımı özellikle yurt dışı seyahatlerimde kullanmak amacındayım.Cihazların multi medye özellikleri ile ilgilenmiyorum.
ancak gerek Baytekin 'in internet sitesinde gerekse Garmin'in internet sitesinde yaptığım incelemelerde ,
Teşekkürler.

2007'de Nüvi 360 aldım ve hala kullanıyorum.

Yurtdışında (Avrupa) değişik ülkelerde kullandım ve çok rahat ettim. Adresi giriyorsunuz, sizi kapının önüne getiriyor, Türkiye'deki gibi değil, tam anlamıyla kusursuz çalışıyor. Bunun sebebi maalesef bizim adres kültürümüz (Camii'nin yanı, halı sahadan sağa dön vb...) ve sürekli kazılan, değişen, yeni yapılan yollarımız.

Ben de almışken iyisi olsun diyerek 1,125 TL verip Bluetooth handsfree, MP3çalar gibi opsiyonları olan modeli seçmiştim. Şimdiki aklım olsa bunlara kanmazdım. MP3 çalmayan cep telefonu kalmadı, MP3çalarlar sudan ucuz. Bluetooth handsfree ise pek işe yaramıyor. Ses kalitesi düşük.

Bence multimedia vs özellikler haricinde bir modeli beğenin ve üzerine Avrupa/Amerika haritasını satınalın, daha mantıklı olur.

Ekran boyu olarak 3.5" kullanıyorum ve yetersiz gelmedi şimdiye kadar. Daha büyük olması "hoş" ama her zaman çok pratik olmayabilir. Aracın önünde yer kaplıyor ve az-çok görüş alanınızı engelliyor. Bu açıdan küçük daha iyi.

Önemli olan ekranın kontrastı. Gündüz (yaz mevsimi öğle saatleri) rahat görebilmek için yüksek kontrasta sahip modelleri ön planda tutmanızı tavsiye ederim.

serhat2007' Alıntı:

765T ve 775T de Trafik alıcısı var ama bu sistem TR de yok.
715T TR (500 USD), 765T (550 USD) TR+Avrupa, 775T (650 USD) TR+Avrupa+Amerika haritaları var.
205W (265 USD) + Avrupa Haritası (197 USD) 715T'den 40 USD daha ucuza geliyor ama Multimedya özellikleri yok.
Bunlar Garmin'in sitesindeki fiyatlar, piyasada farklı modeller için daha cazip imkanlar olabilir, uygun bir fırsat kollamakta fayda var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR