Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Lacrima Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,508
Ynt: Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim

Arkadaşlar Merhaba , Konuyu açan arkadaşımızın yorumunu okudum çok teşekkürler paylaşım için benimde bir kaç tecrübem var size aktarmak istediğim ,

yaklaşık 3 4 ay once ebay den

http://www.amazon.com/Midland-GXT1000VP4-36-Mile-50-Channel-Two-Way/dp/B001WMFYH4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359651826&sr=8-1&keywords=midland

bu telsizi aldım sorunsuz elime ulaştı hiç bir sıkıntı yaşamadım canavar gibi çalışıyor .

Bundan once japonyadan ebay den yıne

http://www.ebay.com/itm/150953117979?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

bu yemek seti ni aldım sorunsuz elıme ulastı.

Daha once de ebay dan yıne

http://www.ebay.com/itm/Multi-fuel-Oil-Gas-Cooking-Stove-Outdoor-Burner-W-Bag-/121058899414?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c2fac35d6

bu ocagı aldım ve sorunsuz bır sekılde bana kargoları hepsınınde 2 3 hafta ıcınde ulastı .

Bu urunlerı turkıyeden tedarık etmeye kalksam emın olun cok yuksek meblalara maal olurdu ama bunları yurtdısından kargo parası odemeden olduca cuzzı mıktralara telafı ettım hepsı gayet guzel calısıyor hıc bır sıkıntısı yok .

Sım benım merak ettıgım bız eger her hangı bır ılın emnıyet mudurulugunden yazılı belgelı ıznımızı alırsan kargomuzun sıparısını verdıkten sonra teslım almada herhangı bır sıkıntı yasarmıyız yasamaz mıyız ? Eger yasamzsak ızın alıp sıparsımızı oyle verelım . Cunku benm alıcagım bıcak Tr de yok olursada emınım cok cok cok ucuk rakamlar koyucaklar 600 tl 700 tl bızı resmen aptal yerıne koyucaklar , gecenlerde bır arkdasım ka-bar bıcagı getırdı bana usa den 55 dolar , TR dekı fıyatı 350 tl arada daglar kadar fark var , boyle bır sey mumkunse bence ızın alınıpta sıparıs vermeye degicektir .

Saygılar Dogukan ...

Etiketler
Ynt: Yurtdışından Bıçak Siparişi Deneyimlerim

350 lira el yapımı için bile iyi bir para. Ben geçenlerde paylaştığım hamonlu, deri kılıflı bıçağımı hem de Taner ustanın bıçağıyken 350 liraya aldım. Türkiye'de yüksek kalitede el yapımı bıçak henüz fiyat olarak nihai seviyesine göre düşük. o nedenle sonradan bu günleri arayabilirsiniz. Türkiye'de ilklerin yaşandığı yıllardayız, o nedenle ben kendim de yapabilmeme rağmen arkadaşlardan bıçak alıyorum. Bunların çok ciddi kolleksiyon değer olacak. Demedi demeyin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR