Yurtdışında Jimny Arıyorum,

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,271

freelander99

Kamp III
yurtdışından forumu takip edip, jimny si olan varsa , onunla irtibat kurmak istiyorum
farklı ülkelerde satılan jimny lerin , karoser boya ve yalıtımlarının bizden farklı olup olmadığını görmem lazım

bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse var mı?
avrupa veya amerika tercihimdir.

Etiketler
Ynt: Yurtdışında Jimny Arıyorum,

Selam, benim jimny japonyadan 2. el geldi 2006 model.Merak ettiğiniz birşey varsa yardımcı olmaya çalışayım.

selamlar, ön kaputu açıp, ön şase görünecek şekilde (kornanın olduğu ön bölge) bana resmini çekebilir misiniz,
şase , aracın rengiyle aynımı yoksa farklı (gri) renk mi?

Birkaç foto.

2013-06-03 18.57.31.jpg

teşekkür ederim, bu araç hangi ilde? istanbuldaysa görmeye gelebilir miyim?

alttaki resimdeki bölgelere bakabilirmisiniz , sizin araçta da bu bölgelerde paslanma varmı

Image1.jpg

Benim aracım 2006 model ve belirttiginiz bolgelerde hafif bir paslanma muvcut. Resimlerini cekip siteye yuklerim musait

olunca.

Türkiyedeki araçlarda sadece astar var, boya atılmamış şaseye, yalıtım da yok. Bu sebeple hemen hepsinde paslanma var ,

Ben özellikle yabancı araçları kontrol etmek istiyorum, bu üretim hatası Türkiye'ye mi özel, yoksa Dünya çapında mı...

İç taraflar sadece astar gibi ama benim arabamda paslanma falan yok.Fazla çamura girmedim ayrıca bizim buralarda yol tuzlama falan olmaz kar olmadığı için.Arkadaşım kiralıktan çıkma 2004 model üstü açık jimnysinde bile pas nerdeyse yok.

sizin araç japonyada kullanıldı, orda kar tuz olmuştur illaki,
alt zemini ilk ahibi mi zift kaplatmış acaba, orjinal mi?

Sonradan yapılmışa benzemiyor.Japonyadan gelen çok araç var pas olmuyor genelde ama ingiltereden gelen gördüm içler acısı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR