Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 107,830

Etiketler

Ynt: Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler

Merhabalar,
Beni takip edenler, zengin olamazlar, mutlu ve huzurlu olurlar beni takip etmeye devam et hemde tamyol.Arada sancak, iskele bir yatıp kalksamda pruvam hep neta olur.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

benim parçam istanbula girdi fakat gümrüğemi takıldı anlayamadım.uluslararası gönderi serbest diyor fakat yanda ithalat yazısını kondurmuşlar.

Oct 22, 2012 15:30In transitISTANBUL TRPackage available for clearanceOct 22, 2012 15:45International shipment release - ImportISTANBUL TR

burak bey endıselenmeyın.cuma gunu elıme ulasan kargonun detaylarındada aynısı yazıyor.. :smiley:

FEDEX.JPG

;D ;D barış kardeş yardımların içinde çok teşekkür ederim dediğin gibi aynı kargoya bir parça daha ekledim ekstra ücret ödemedim sanırım benim işim bayramdan sonraya kalacak ama yinede rahatladım sorunsuz geleceği için bu arada bu tarafa yolun düşerse bekliyorum ...

rıca ederım ne demek. :smiley: dun ıstanbuldaysa bugun teslım edebılırler.

Merhaba. Konuyu uzun zaman sonra hortlattım. Halen burada duruyor musunuz bilmiyorum. Ford F150 aracım ve autorock ı vb. amerikan sitelerini daha önceki araştırmalarımda keşfettim. Lakin bugüne kadar hiç alışveriş yapmadım. Büyük parçaları getirttiğimizde sıkıntı oluyor mu peki. Siz epey bilgilisiniz anlaşılan. Veya yardımcı olabilecek birileri varsa yardım edebilir mi? Far, sinyal, stop, sağ-sol dikiz aynası, bugflector tarzı şeyleri almayı düşünüyorum. Tek tek mi almalıyım, yoksa tek seferde mi alsam. Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir. Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,841
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

SON KONULAR

Geri