Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,151

murer

Yeni Üye
selam arkadaşlar.
Yurtdışından vergisiz malzeme getirme imkanım var.Ama tek bir siteden tum malzemeleri almam gerek kargo açısından.tum dağcılık malzemelerini bulabileceğim uygun fiyatlı bir site arıyorum.amazonda kamp malzemelerinde kısıtlı.
alacakalrım:
sırt çantası, çadır, baton, thermal içlik,thermal corap, baton, mat, uyku tulumu, kar gozlüğü, su geçirmez mont ve pantolon gibi.

tesekkurler

Etiketler
Ynt: Yurt Dışından Malzeme Getirmek Hakkında

www.cabelas.com
www.rei.com
http://www.usoutdoorstore.com/

Bu mağazalardan alışveriş yapıp,yakınınızın Amerika adresine gönderip,ondan da size vergisiz USPS kanalı ile PTT'den 12 günde size teslim edilecek şekilde siparişinizi geçebilirsiniz.Unutmayın girdiğiniz adres ve isin kısmına asla isminizi girmeyin,bu yanılgı sonucunda kargo gitti geldi derken iade işlemleri 30 gün sürer.O yüzden dediğim methodlar ile yapacaksanız alıcı kişinin adını giriniz.

İyi alışverişler

tesekkurler.ben zaten yurtdışındayım buraya vergisiz geliyor.tr ye elden gondereceğim.verdiğiniz linkleri inceliyim

www.sierratradingpost.com adresini öneririm. Ben ve birçok arkadaşım buradab çok sayıda malzeme aldık. Burası sadece Outlet ürünleri satan biryer ve fiyatları çok çok uygun. Ortalama fiyatları buradaki aynı marka ve modellere göre %50-80 daha ucuz. Son gümrük yönetmeliğine göre de 150 € bedelini aşmayan ve ticarı değer taşımayan malzemeler gümrükte sorun yaşamıyor. Aynı üründen 4-5 veya daha fazla almadığınız sürece sorun olmaz. 100 dolara kadar olan siparişlere 32 dolar, 200 dolara kadar olan siparişlere de 37 dolar kargo ücreti alıyorlar. Vereceğiniz adrese kadar da UPS kargo ile geliyor ürünler. Tavsiye ederim. Sorularınız olursa lütfen yazın bana.

Size özelden yazmak yerine buradan bilgi vereyim dedim. Belki bu konuya bakan başlarına da yarayabilir.

Ben ve çalıştığım yerdeki birçok arkadaş (en az 7-8 kişi) bu siteden çok sayıda alışveriş yaptık ve her zaman normal kredi kartlarımızı kullandık. Sanal kart veya PayPal falan kullanmadan yaptık yani. Şimdiye kadar da herhangi bir sorun yaşamadık. Bizim Türkiyede alışık olduğumuz şekilde çalışmıyorlar kesinlikle. Hatta bir keresinde toplam sipariş bedelinin yüksekliği sebebi ile gümrükte takılınca geri gönderdim. Geri gönderme sebebini yazınca bizdeki gibi sorgu sual bile olmadan adamlar hemen iade ettiler karttan çektikleri tutarı. Sadece kargo parasının buraya gönderim için olan kısmını kestiler. Geri dönüşü ise onlar karşıladılar :smiley:

Buranın bir başka avantajı da kendi müşterilerine daima bir sonraki alışverişlerinde normal indirim fiyatlarından %20 daha ekstra indirim yapmaları oluyor. Yani ikinci ve sonraki alışverişlerde sitede gözüken fiyatların %20 altını düşünebilirsiniz !

Ben, www.moosejaw.com ve www.altrec.com' dan alışveriş yapıyorum. MyUS.com' da hesabım var. Oraya gönderiyorlar. Orada gruplanıp tek paket halinde İstanbul'a bana geliyor.

çetin bey ben de bugun www.sierratradingpost.com dan alışveriş yaptım 170 dolar civarı denemek açısından.Bakalım kaç gunde gelecek.Fiyatları uygun bu sitenin evet ama sıkı takip etmek gerekiyor çabuk tukeniyor ürünler ve çeşit fazla yok.Gene de tr ye nazaran oldukça iyi.
Bu myus.com işini araştıracağım bakalım verdiğin linkler de gerçekten guzel.

Merhaba ,

Dediğiniz gibi buranın fiyatları gayet uygun ancak burası benim tahminime göre ana firmaların elinde kalan malları sattığı için çok fazla çeşit, renk, beden falan bulunamıyor, o konuda haklısınız. Yalnız sizin de dikkatinizi çekmiştir herhalde Türkiyede satılan markaların hepsi var ve fiyatları burasıyla kıyaslanamayacak kadar uygun. Teslimat konusuna gelince, kargoya verildikten sonra 2-3 gün içerisinde Amerikadan çıkıyor ve çıktıktan sonra en geç 2 gün içerisinde adresinizde olur. UPS'e kargo bilgisini verdikleri zaman size takip numarasını da yolluyorlar ancak UPS'in bunu teslim alıp kendi sistemlerine işlemeleri bazen 12-18 saat falan alabiliyor. Ama sonraki tüm aşamaları online takip edebilir ve siparişinizi nerede olduğunu görebilirsiniz. Ben ve dediğim gibi işyerindeki arkadaşlar burayı devamlı kullanıyoruz. Gerçekten çok memnunuz. Sorularınız olur ise yine cevaplamaya hazırım. Siparişlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Cuma gunu geldi verdiğim sipariş.Açıkcası söylemenize rağmen bu kadar çabuk olmasına şaşırdım.Net 5 gunde geliyor.İkinci alışverişimde %10 indirim hakkı kazandığıma dair bir mail geldi.Sevdim burayı :smiley:)

Myus.com a üyelik kendi açımdan gereksiz buluyorum.Ama 3 arkadaş bir olup masraflar ortak odenirse uygun olur. benim gibi çok sık alışveriş yapmayan biri için gereksiz.Gerçi puro getirtebiliyor olsam hemen alırdım üyelik o başka konu.Ama tütün ürünleri getirmek yasak malesef.

Katkısı bulunan tüm arkadaşlara tesekkurler.

Gümrük konusunda dikkat edilmesi gereken bir husus var (yanlış biliyorsam lütfen düzeltin). Kargo hariç ürünün fiyatının 100 €'yu geçmemesi gerekiyor gümrüğe takılmaması için. Yoksa ürünleri bir süre daha misafir ediyorlar gümrükte. Hatta gidip almanız bile gerekebiliyor.

EKARAIS' Alıntı:
Ben, www.moosejaw.com ve www.altrec.com' dan alışveriş yapıyorum. MyUS.com' da hesabım var. Oraya gönderiyorlar. Orada gruplanıp tek paket halinde İstanbul'a bana geliyor.

Efe bey moosejaw sitesini vermeniz hiç iyi olmadı zira en sevdiğim ve güvendiğim markalar var burada. yaktınız beni :smiley:

Merhaba,www.sierratradingpost.com sitesine üye oldum.Ben internet alışverişlerinde yalnızca Paypal kullanıyorum.Ödeme seçenekleri arasında gözüküyor,ödeme yaparkenmi seçiyoruz Paypal'i ? Teşekkürler.

konuya yeni dahil oldum selamlar.peki kendime bir bot sipariş edicem ama fiyatı TR bazında 600 kusur TL.gümrüge takılma rıskı %100.bu işlemi nasıl yaparım.fikir verirseniz çok sevinirim arkadaşlar.

Forumu karıştırırken buldum. belki işinize yarar.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15548
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1740

güncel bey

yardımlarınız için çok teşekkürler.Bende daha önceleri model ekipmanları getirdim kendime ama işde işin içine bukadar yüksek fiyatlı ürün girince ister istemez acaba

diye kendime soruyorum.Yani değermi deymezmi acaba??

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,908
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR