Yunanistan Rotası

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan illustre Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,193

illustre

Kamp I
Selamlar,

Ben de 2 arkadasimla daha Nisan-Mayis gibi Yunanistan dusunmekteyiz.. Rota kesinlesmis degil ama gecen yaz sonu diger 2 arkadasim bir motor bir kangoo olmak kaydiyla 4-5 gunlugune gidip donduler (nerelere gittiklerini hatirlayamiyorum su an ama en kisa zamanda ogrenir eklerim) ben ne yazik ki katilamamistim :(
tadi damaklarinda kaldigindan bu sene yine ama bu sefer 2 motor ve bir araba ile dusunmekteler..

Yine benim düldül olmaz ama birseyler dusunecegiz.. Belki de bir motor ve bir araba olur gene cok da kesin degil henuz o nokta..

Daha once buralarda bulunmus veya bulunmak isteyenler de fikir verirlerse cok sevinirim :smiley:
Sevgiler..

Etiketler
Selam,
biz 19 Mayis 2006 da LROTurkiye olarak İstanbul-Selanik yapmistik.. biraz problemli (teknik ariza .. ) baslamasina ragmen,
son derece rahat, problemsiz bir gezi idi.. eger ihtiyaciniz var ise GPS kayitlarini da biryerlerde olacak idi.. asagidaki linkte
fotograflarimiz var.. reha

http://www.rehayurdakul.com/publish/lr/43%20selanik%2020060519/index.htm

Merhaba Reha Bey,

Bizimkiler Thasos Adasina gitmisler.. Asagida da gorebileceginiz, kendi adiyla anilan mermeri bulunan ve de zaten adanin tamami bu mermerden olan bir ada..

Marble_stone_pit_Thasos_LC0070.jpg

Anlattiklarina gore yollar cok keyuifli ve kolaymis. Tabelalarda da problem yokmus..

O halde Thassos ve Selanik yapıp dönmek mantıklı olacaktır, malum Atatürk'ün doğduğu memleketi görmeden dönmek olmaz ;)
Eğer 3 veya 4 günlük bir gezi olursa ben de düşünebilirim çok keyiflidir kesinlikle

Harika valla :smiley:
simdiden heyecanlaniyorum. benim o diger 2 arkadas da hazirliklari yapmaktalar.. ordan kesin 1 motorosiklet var ama belki 2 de olabilir ya da 1 motor 1 araba olabilir henuz o kisim kesinlesmedi..

selam

Ben de gelmeyi çok isterim. Bu yaz için böyle bir planım vardı, baharda size katılmak daha da güzel olur. Selanik, Kavala mutlaka görmek istediğim noktalar. Ben Batı Trakyalı olduğum için Gümülcine den her türlü desteği almamız da mümkün;) Tam bir hafta buralardan ayrılamam ama 4 günlük bir program çok iyi olur. Programlama konusunda da her konuda yardımcı olurum.

ozlem bu cok iyi fikir :smiley:
ben benimkilerle konusayim bir.. neticede bizimkiler de nisan mayis gibi derlerdi..
bir konusayim..

Aysenur sen de sagol, harikasin :smiley: benim de babam bulgaristan/şumnu'lu.. ayrica Etiyopya'li bir arkadasimin kiz kardesi de yunanistan'da yasiyor, belki o da onu gormeye gelmek istiyor gerci bebegi yuzunden belki de gelemez emin degilim ama eger su yola bir cikarsak harika durakli bir gezmece olacak insallah ;)

Tarihler benim için uygun hatta ben arabayla gelebilirim. Gerçi ufak olduğu için çok büyük bir bagajı yok. Gelecek kişiler ve sayı netleşince bütün bu planlar birlikte yapılır. Rota çalışmalarına başladım bile;)

Ynt: Yunanistan Rotası

Herkese Merhaba,

Reha abinin resimlerini eklediği gezide bende vardım ve aklım oralarda kaldı.
Gezinin konaklama işlerini filan ayarlamıştım ama sonra içimden çadır bile olurmuş diye geçirmiştim :smiley:

Katılmak isterim.

Ynt: Yunanistan Rotası

reha' Alıntı:
Selam,
biz 19 Mayis 2006 da LROTurkiye olarak İstanbul-Selanik yapmistik.. biraz problemli (teknik ariza .. ) baslamasina ragmen,
son derece rahat, problemsiz bir gezi idi.. eger ihtiyaciniz var ise GPS kayitlarini da biryerlerde olacak idi.. asagidaki linkte
fotograflarimiz var.. reha

http://www.rehayurdakul.com/publish/lr/43%20selanik%2020060519/index.htm

Reha Bey merhaba. Siteniz sifre istiyor. Ne yapmam lazim? :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR