Değerli gezenbilir.com üyeleri
Türkiye'den Avrupa'ya giden karavancıların %90 nının kullandığı İGOUMENİTSA - ANCONA feribotu hakkındaki tüm bilgileri bu başlık altında toplayalım fikrindeyim.
Site yönetiminden de bu konuyu sabitlemesini rica etsek, acaba uygun görülür mü?
Özellikle bu feribotu daha önce kullanan tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini bizle paylaşırsa çok yararlı bir topic olacağını düşünüyorum.
Bilet almaya çalıştığımda aşağıdaki resimlerde çıkan araç sınıfları ve kalma yerleri sınıfları hakkında bilgisi olanlar paylaşım yaparsa çok mutlu oluruz.
Deck sınıfı tam olarak ne oluyor neler yapılabiliyor?
Gemide camping yapmaya kalksak geminin diğer katlarına çıkabiliyor muyuz?
Whole kavramı ne demektir?
Geminin restorant ve diğer kısımları fiyat açısından nasıl?
Özellikle Venedik' e 26 saat sürüyor yolculuk sıkıcı olur mu?
Gemide yapacak aktivite var mı?
Bileti internetten mi yoksa limandan mı almak daha iyidir?
Bunlar benim özellikle merak ettiğim sorular, daha farklı sorular ve bunların cevaplarını bilen arkadaşların paylaşmasını rica ediyoruz.
Türkiye'den Avrupa'ya giden karavancıların %90 nının kullandığı İGOUMENİTSA - ANCONA feribotu hakkındaki tüm bilgileri bu başlık altında toplayalım fikrindeyim.
Site yönetiminden de bu konuyu sabitlemesini rica etsek, acaba uygun görülür mü?
Özellikle bu feribotu daha önce kullanan tecrübeli arkadaşlar deneyimlerini bizle paylaşırsa çok yararlı bir topic olacağını düşünüyorum.
Bilet almaya çalıştığımda aşağıdaki resimlerde çıkan araç sınıfları ve kalma yerleri sınıfları hakkında bilgisi olanlar paylaşım yaparsa çok mutlu oluruz.
Deck sınıfı tam olarak ne oluyor neler yapılabiliyor?
Gemide camping yapmaya kalksak geminin diğer katlarına çıkabiliyor muyuz?
Whole kavramı ne demektir?
Geminin restorant ve diğer kısımları fiyat açısından nasıl?
Özellikle Venedik' e 26 saat sürüyor yolculuk sıkıcı olur mu?
Gemide yapacak aktivite var mı?
Bileti internetten mi yoksa limandan mı almak daha iyidir?
Bunlar benim özellikle merak ettiğim sorular, daha farklı sorular ve bunların cevaplarını bilen arkadaşların paylaşmasını rica ediyoruz.