Yunanistan 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gezgin1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,830

yunanistan gezisi nasıl fikir ?

• çok iyi fikir

Kullanılan: 24 82.8%
  • iyi fikir değil

Kullanılan: 5 17.2%

• Kullanılan toplam oy
    29
Ynt: Yunanistan 2010

Arkadaslar Ankaradan bende katilmak isterim fikir çok güzel trense tren otomobilse otomobil hatta Ankaradan 4-5 kişi de bir vito ile dahil olabiliriz önemli olan gezinin şekkilenmesi , acikcasi bizim dedeler balkan harbinden sonra Selanikden gelmiler bundan dolayi oralari çok merak ediyoruz . Ayrica fiyat vs.. araşstirmasi icin gecen sene Bunyamin bey kendi arabası ile bir avrupa seyahati yapmis Linklerini asagida veriyorum. Eminim cok faydasi olacaktir .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=37462.0

http://avrupaseyahati.blogspot.com/

Etiketler

Merhaba Arkadaşlar,
Sayı ne kadar çoğalırsa o kadar da sorun artar.Sayınız belli olsun öncelikle sonra gideceğiniz yere ne ile gideceğinize karar veriniz.Gezi güzergahınızı belirleyiniz.Yani plan yapınız.(en ucuzu tren)Kalacağınız yerlerde hostellere bakın çok ucuz.İyi yolculuklar arkadaşlar....
Örneğin biz en fazla dört arkadaşla yola çıkıyoruz.

evet arkadaşlar,kımler katılmak ıster yazın yunanıstan turuna temmuz ayında ,ona gore kımler katılmak ısterse buraya yazabılırler,ona göre program yaparız.

saygılarımla

Ben bir bulgar olarak varim..Pasaport zaten bulgar pasaportu ile gidiliyor ayrica subat sonunda oradaydim ben temmuzda yine gelmek isterim Bulgaristan~a da beklerim cok daha ucuza guzel bir gezi olabilir : )

merhaba;
eğer yunanistan veya balkanlara böyle bir organizasyon yapılacaksa ben de bir şekilde ankaradan dahil olmak isterim...

Kıymetli Arkadaşlarım,
Çok üzüldüğümü belirten bir yazı yazmak istiyorum.Gezenbilir üyeleri,topluma açık bir sitede olduklarını unutmamalıdır.Söylemleri ve konuşmalarıyla örnek davranışlar sergilemeleri gerektiğine inanan biri olarak Paradi ve Mezzy'nin konuşma ,kurdukları cümlelere çok üzüldüğümü belirtmek isterim.
Arkadaşlar,bizler bir modeliz insanlar kendilerine model seçerler ve onları taklit ederler.Lütfen kurduğumuz cümlelere dikkat edelim.
Burası uluorta konuşacağımız bir ortam olmamalıdır.
Sevgi ve saygılarımla...

Güzel bir başlık açmışsınız tebrikler.
Türkiye'de karavan kamp yerlerini bilmiyordum App Store den motorhome programı indirdim 5 bölgeden oluşan tam kapsamlı harita ve resimli bilgileri içeren karavan kamplarının adres ve konumları mükkemmel bir program indirdim, tavsiye ederim.
Etkinliğinize 2+1 karavanımı yetiştirebilirsem bende katılmayı isterim pasaport ehliyet vize sorunum yok. Sizlere şimdiden iyi eğlenceli yolculuklar dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR