Ben 5 CM yükseltme ve 31.5' lastik sonrası şaftta sorun yaşamamıştım. Ancak sağlam bir yokuşa aracı vurup tepede de zıplayarak altını vurunca şaft nanay oldu Ankara Şaşmaz'da Tırsan isimli bir şaftçıya yönlendirdi arkadaşlar. Oradaki arkadaş işin Ar-Ge'sini çoktan yapmış, hazırda mafsallı şaft tutuyor, benimkini aldı yerine aynı Jeep şaftının mafsallıya çevrilmiş halini depodan getirip taktı. 30 dakikada işim çözüldü, Gelmişken arkayı da yaptırdım balans vs. hepsini yaptı. Araba asfaltta yağ gibi gider
Merhaba, sorunu çözmenize sevindim. Öndeki rzeppa sistemini iptal ettirip çift mafsal mı yaptırdınız sonuç olarak? Maliyet ne oldu? Teşekkürler, selamlar.Ben 5 CM yükseltme ve 31.5' lastik sonrası şaftta sorun yaşamamıştım. Ancak sağlam bir yokuşa aracı vurup tepede de zıplayarak altını vurunca şaft nanay oldu Ankara Şaşmaz'da Tırsan isimli bir şaftçıya yönlendirdi arkadaşlar. Oradaki arkadaş işin Ar-Ge'sini çoktan yapmış, hazırda mafsallı şaft tutuyor, benimkini aldı yerine aynı Jeep şaftının mafsallıya çevrilmiş halini depodan getirip taktı. 30 dakikada işim çözüldü, Gelmişken arkayı da yaptırdım balans vs. hepsini yaptı. Araba asfaltta yağ gibi gider oldu