Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ABENDTEURER Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 38
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,908
Ynt: Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz?

motorcuaydiner' Alıntı:
bende nediyim dedim araştırdım kazalı bir yüksektavan buldum ve aldım polyester orjinal ufak tefek çatlağı var tamir ettikten sonra kendi tavanını söküp onu takıcam tavan var kalıp olarakta kullanılabilir yükseltmek isteyen varsa döktürürüz sizinde işiniz çözülür saygılar

Sayın "motorcuaydiner", öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Çalışmanızın sonuçlarını merakla bekliyor olacağız; fotoğraf çekmeyi de unutmazsınız diye umuyorum.. Kolay gelsin.

Cavid Sezen

Etiketler

Ben ilgili yere sizin bu mesajınızı taşımak istiyorum bazı arkadaşlar bu tavandan istiyordu ,hiç elimize geçmeyen bir fırsat geçti bence monte etmeden buradan cevapları beklarseniz çok faydalı bir iş yapmış olursunuz.İnce düşüncenizden dolayı ayrıca teşekkür ederim.

motorcuaydiner' Alıntı:
selam bendedet5 uzun kasa 130 luk var lakin tavanından muzdaripim yükseltmeyi düşündüm ege karavanı aradım 4bin ero dediler dudağım uçukladı bende nediyim dedim araştırdım kazalı bir yüksektavan buldum ve aldım polyester orjinal ufak tefek çatlağı var tamir ettikten sonra kendi tavanını söküp onu takıcam tavan var kalıp olarakta kullanılabilir yükseltmek isteyen varsa döktürürüz sizinde işiniz çözülür saygılar

Yüksek tavanlı Transporter'ların arka bagaj kapağı iki parçadan oluşmaktadır.Umarım bu konuyu da düşünmüşsünüzdür.

evet arka kapılar yana açılıyor lakin ben orayı kapatıp yine yukarı açılacak önemli olması orjinal oluşu yapmaya başladıım an resim leride ekliyecem saygılar

Arkasının çift kapılı olması benim için çok önemli olmazdı,orasının orantısal olarak düzlenmesi kolay

[attachment=1]

ama benim için en önemlisi şu arkadaşlar,tavan hazır yerde iken,üstünün kesilerek biraz daha yükseltilme şansına sahip olmanız.Ben şu anda bunun eksikliğini ciddi şekilde hissediyorum.Öyle bir şansım olsaydı mutlaka yapmak isterdim ,hoş projelerimin arsında var bu durum.Aşşağıda ki araç biraz kalıp işi ama daha basit olarak yapmak mümkün.

[attachment=2]

hatta İnsel in T3 gibi kademeli dahi yapabilirsiniz.

[attachment=3]

Screenshot_32.jpg

insel.jpg

+-2Hochdach-neu.jpg

Arka kapının yukarıya doğru tek parça açılmasını yapma imkanınız varsa, kısa konaklamalarda büyük tenteyi açmadan,yağmur ve güneşten koruyan ikinci bir araç dışı oturma alanı yaratmış olursunuz.

Ayrıca bu bölüme brandayla bir çadır alanı yaratılıp, yaz kamplarında araç dışı başka bir yatma alanı veya duş bölümü amaçlı da kullanılabilir.

Arka kapı açık.jpg

Aaaa biziz bu. Boyle kalakaldim.
;D
Yer Kavala. Kız ve ben uyukluyoruz iceride. Oglanla esim yuruyuse gitmislerdi. Ah ahhh. Yaz gelse de gitsek yine.

Bu konu bayadır hareketsiz duruyor bir gelişme yokmu.

Hayırlı olsun yeni aracınız,
Mutlu yolculuklar ve kamplarda kullanmanızı dilerim..
Selamlar,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri