Ynt: Yüksek Tavan T5 Panelvan Dizaynı Konusunda Görüş ve Önerileriniz?
motorcuaydiner' Alıntı:
bende nediyim dedim araştırdım kazalı bir yüksektavan buldum ve aldım polyester orjinal ufak tefek çatlağı var tamir ettikten sonra kendi tavanını söküp onu takıcam tavan var kalıp olarakta kullanılabilir yükseltmek isteyen varsa döktürürüz sizinde işiniz çözülür saygılar
Sayın "motorcuaydiner", öncelikle hoşgeldiniz diyorum. Çalışmanızın sonuçlarını merakla bekliyor olacağız; fotoğraf çekmeyi de unutmazsınız diye umuyorum.. Kolay gelsin.
Ben ilgili yere sizin bu mesajınızı taşımak istiyorum bazı arkadaşlar bu tavandan istiyordu ,hiç elimize geçmeyen bir fırsat geçti bence monte etmeden buradan cevapları beklarseniz çok faydalı bir iş yapmış olursunuz.İnce düşüncenizden dolayı ayrıca teşekkür ederim.
motorcuaydiner' Alıntı:
selam bendedet5 uzun kasa 130 luk var lakin tavanından muzdaripim yükseltmeyi düşündüm ege karavanı aradım 4bin ero dediler dudağım uçukladı bende nediyim dedim araştırdım kazalı bir yüksektavan buldum ve aldım polyester orjinal ufak tefek çatlağı var tamir ettikten sonra kendi tavanını söküp onu takıcam tavan var kalıp olarakta kullanılabilir yükseltmek isteyen varsa döktürürüz sizinde işiniz çözülür saygılar
evet arka kapılar yana açılıyor lakin ben orayı kapatıp yine yukarı açılacak önemli olması orjinal oluşu yapmaya başladıım an resim leride ekliyecem saygılar
Arkasının çift kapılı olması benim için çok önemli olmazdı,orasının orantısal olarak düzlenmesi kolay
[attachment=1]
ama benim için en önemlisi şu arkadaşlar,tavan hazır yerde iken,üstünün kesilerek biraz daha yükseltilme şansına sahip olmanız.Ben şu anda bunun eksikliğini ciddi şekilde hissediyorum.Öyle bir şansım olsaydı mutlaka yapmak isterdim ,hoş projelerimin arsında var bu durum.Aşşağıda ki araç biraz kalıp işi ama daha basit olarak yapmak mümkün.
[attachment=2]
hatta İnsel in T3 gibi kademeli dahi yapabilirsiniz.
Arka kapının yukarıya doğru tek parça açılmasını yapma imkanınız varsa, kısa konaklamalarda büyük tenteyi açmadan,yağmur ve güneşten koruyan ikinci bir araç dışı oturma alanı yaratmış olursunuz.
Ayrıca bu bölüme brandayla bir çadır alanı yaratılıp, yaz kamplarında araç dışı başka bir yatma alanı veya duş bölümü amaçlı da kullanılabilir.