Öncelikle çok uzun gezilerim olamayacak malesef mesleğim dolayısı ile, ancak haftasonları en azından 2 gün bi yerlere kaçıp rahat nefes almak adına böyle bir araba yapmaya karar verdim.
Fotoğraflarda da attığım gibi bir buzdolabım var, gittiğim kamplarda bütün gün çalışacak tek ekipman o olacak, yine tv adaptörümün de fotoğrafını attım ki kendisi en fazla 2 saat çalışacak 1 günde o da akşam film vs izlenmek istenirse, yine hidrofor günde 10 dk civarı çalışacağını tahmin ediyorum, webasto ise kış aylarında 2 saat çalışacak şekilde ayarlamayı planlamaktayım. toplamda 3 adet 6 watt spot ışığım olacak ki bunlar da günde 3 veya 4 saat çalışacak. (bütün sistem 12 volt olacak). bir adet de 12 watt led dış ampül olacak(bu sadece ihtiyaç anlarında kullanılacak)
Dediğim gibi tüm sistem 12 volt olacak şekilde malzemelerimi aldım ve sistemim 12 volt olacak. Kaç watt panel ve kaç amper jel akü almam gerekli? Ayrıca jel akü olarak hangi markaları tavsiye edersiniz? Ankara veya İzmirde bu sistemi kurabilecek bir vatandaş bulabilir miyim?