Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 406
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 100,004
Ynt: Yugun (yücel Gündüz) 2015 Yaşam Ve Geziler Güncesi

Özgür bir solo kampçı gezgin olarak bu haftasonu Gümüldür-Özdere'deyim. Gümüldür Orman kampında dinlenip tatil yapacağım. Bu yaz kısmetse bol bol Gümüldür ve Kuşadası yapmayı planlıyorum arkadaşlar..

Etiketler

Bu haftasonu Özdere'ye gitmekten vazgeçtim. Haftaya yaz tatili olması dolayısıyla haftaya daha uzun süreli bir özgür kamp için gideceğim. Bu haftasonu evde temizlik yapmaya karar verdim.

Herkese selamlar...

Arkadaşlar,

Bu haftasonu evdeyim. Evde temizlik yapacağım. Haftaya tatil başlıyor. Ben de motorumla solo özgür bir geziye çıkmayı planlıyorum. Gezimin kaç günlük olacağını bilmiyorum. Güneylere doğru gideceğim. Motorla solo ve hiçkimseye muhtaç olmadan özgürce...

Arkadaşlar,

Hiçkimseye muhtaç bir insan değilim. Ben özgür bir kampçı gezginim. 25 aydır da bekarım. Yalnız başıma özgür gezip kamp yapıyorum. Motorsikletimle solo çıkıp çıkıp özgürce gezip geliyorum. Ben bunu hep yapıyorum.

Beni ve özgürlüğümü, yaşantımı, dostluklarımı kıskananlar hasetinden çatır çatır çatlasın. Bu yaz da çok güzel gezeceğim yine motorumla solo özgürce ve hiçkimseye de muhtaç olmadan...

Bugün de evdeyim. Evde temizlik günüm. Yerleri süpürdüm sildim. toz aldım. daha da yapacak işlerim kaldı. Evimi temizlemeyi seviyorum. Daha temiz bir evde yaşamak gibisi yok...

Bugün günübirlik gezmeye Foça ve Yenifoça'ya gittim. 130 KM yol yaptım. Rüzgarı hissettim keyifli bir sürüştü. Bu gezimde 13-14TL benzin yaktım. Çok güzel bir gündü. Yine özgürce kimselere muhtaç veya bağımlı olmadan güzel bir gezi daha yapmış oldum. Asıl uzun soluklu kamplı gezime haftaya çıkacağım. Çünkü bu hafta yine okul var. Biz öğretmenler hala okula gidiyoruz taa ki 1 temmuza kadar...

1535430_714300455382222_7495542539529533071_n.jpg

22808_714300405382227_6175899731063931671_n.jpg

10277650_714300435382224_3338399532886074628_n.jpg

10313992_714300385382229_529972496009631347_n.jpg

11061209_714300348715566_6452232886877602565_n.jpg

Bu seneki muhtemel rotam kısa bir rota olacak. Tatil için ayarladığım paranın bir kısmını harcamak zorunda kaldım. Bu nedenle uzun soluklu Karadeniz gezisi bu sene için yattı bu seneki muhtemel kamplı gezi rotam:

GÜMÜLDÜR-KUŞADASI-DİDİM-MARMARİS-DATÇA-EKİNCİK VEYA ÖLÜDENİZ-KAŞ-DEMRE-FİNİKE-KEMER-ANTALYA-BURDUR-SALDA-PAMUKKALE-SALİHLİ-İZMİR Şeklinde planlıyorum. Her zamanki gibi gezimin içinde planlar değişebilir. Rota ile ilgili görüş ve önerilere kamping tavsiyelerine açığım.

En sonunda başarıyorum. Umarım bu kez sigarayı bırakmayı başaracağım. Daha önce de pekçok denemem oldu ama bu kez kararlıyım. Sigarayı bırakırsam daha çok kamp yapmak ve daha çok gezmek için yeni bir bütçem de olacak. Hem daha kaliteli bir yaşam için sigarayı bugünden itibaren bırakıyorum.

Yücel Bey..başarılar.. Ben bırakalı 10 sene oldu. Akıldan çıkmıyor ama sigarasız herşey daha leziz. Aklınıza gelince hemen def edin
Çok ama çok iyi olacak..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,822
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Geri