Youtube Bıktırdı Beni Artik Çözüm veya Alternatif Var mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bberksan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,353

bberksan

Kamp II
Wallahi biktim. Youtube'u gercekten de cok kullaniyordum. En buyuk eglencemdi. Parali olsa Walla bastirip uye olacam. Devamli biseyler oluyoır.Ilk once jacker'lar kuruyorduk sonra yeni jacker'lar sonra IP numarasi vs vs . Ama hep bi sure sonra kullanamaz oluyorum. Yani biz kaciyoruz ama onlar da yakaliyorlar bi taraftan. Arkadaslar bu youtube'u devamli izleyebilmek icin bi numara varmi ? Ama devamli izleyebilecegim? Yada youtube gibi zengin ceirigi olan aradigini bulabilecegin bi kaynak tavsiye edebilirmisiniz?

Etiketler
Ynt: Youtube bıktırdı beni artik Çözüm? veya alternatif?

valla bende ıp numarası yapmıstım ama bugun yıne gıremedım
2 cı secenek olarak k.tunnelden gırdım

DNS lerinizi (üst yere 4 2 2 1 alta 4 2 2 3 ) bu şekilde değiştiriniz. Sorun çözülecektir.
gayette hızlı

dns lerim 208.67.220.220 - 208.67.222.222

Çok nadirde olsa açılmadıgı zamanlar oluyor. Bugun oldugu gıbı :(

Dns leri ayarla yarın gırebılırız dıye umut edıyorum.:smiley:

Ynt: Youtube Bıktırdı Beni Artik Çözüm veya Alternatif Var mı?

IP numarala rını 4.2.2.4 alt satırada 4.2.2.5 olarak girersenis youtubeyi cok rahat izlersiniz işlem sırası agbaglantılarını ac kullandıgınız ag baglantısı üzer4inde sag tıkla özellikler tekrar ag iletişim ve özellikler kendi belirlediginiz IP adresini sec kutucuguna tıklayın numaraları nokta aralarına girin ve tamamı tıklayın ag baglantısını devre dışı pırak ve hemen akabinde tekrar baglanı secerek youtube artık serbest

O topic'i gormustum. Bir DNS numarasi aliyorsun giriyorsun calisiyor ama bi sure sonra o da calismiyor artik biktigim sey bu idi zaten. Su andsa DNS'leri girince calisti ama biliyorum ki simdilik bi sure sonra yine susacak....

Verdiginiz DNS numralari calismiyor. Kesin cozum dediginiz link'de gorunmuyor

bberksan' Alıntı:
Verdiginiz DNS numralari calismiyor. Kesin cozum dediginiz link'de gorunmuyor

bende çalışıyor. şu an izliyorum bile. www.atgozlugu.com a bakacaksınız ama link şimdi açtım bende de açılmadı.. 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 dns numaraları.

google arama motoruna makat yazın ve makat.org sitesinden indirin sadece 5 sanıye surer ınmesı sıkıntı ortadan kalkar

Arkadaslar su an calisiyor tesekkur ederim.

Herhangi bir aksaklık durumunda alternatif DNS numarası;

74.50.55.161
74.50.55.162

Uzun süredir kullanıyorum. Şu ana kadar bir sorunla karşılaşmadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR