Yol Harikaları...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrylmz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,250

Etiketler
Ynt: Yol Harikaları...

airboat' Alıntı:
İztuzu pilajına karayolu ile gitmek için Muğla-Fethiye Karayolunun üzerinde yer alan Ortaca ilçesinden Dalyan'a Karayolundan devamla İztuzu Plajının Doğu bölümüne(Teknelerlede Batı Bölümüne)gidebilirsiniz.İztuzu plajının Doğu ve Batı Bölümünde Dalyan Belediyesinin küçük ihtiyaçlarınızı karşılayacak büfe ve plaj tesisleri bulunmaktadır.
Bilginize
kara yolundan giderken nar çiftliğinden nar suyu içmeyi unutmayınız.....

Karayolundan iztuzu plajına yukardan görünüş..

[attachment=2][attachment=1]

P1100025.jpg

P1100024.jpg

Emre Bey,

Başlığı siz açtınız ve sanıyorum iletilerinizin çoğu da burada. Son iletiniz Ekim 2011, bir önceki ise, Eylül 2009; daha çok paylaşımınızı bekleriz. Umarım herşey yolundadır... :smiley:

Cavid Sezen

Aralıksız olarak sadece 1-2 saat dinlenerek memlekete izne giderken çok yerlerden geçtim yolda birçok tabela gördüm dünyanın öbür ucundan oralara gelen insanları düşünüyorum birde benim tr ansit geçişime ama bu yaz öyle olmayacak inşallahç

Birkaç kareyle ben de katkı yapayım.
Kazdağlarından.
P1060320_resize.jpg

Günbatımı,
080322IKITEKERKOLNde-10.jpg

Asos Kadırga koyu,
Altinoluk-22.jpg

Safranbolu,

st-Amasra-st-031.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR