Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir sitesinin sürekli ama pek yazıp çizmeyen pasif takipcisi olarak ben, işim gereği herkese pek nasip olmayacak rotalarda kele koltuk yaptığım gezilerden bir kaç kare fotoğraf paylaşmak istedim.
Tüm Gezenbilir dostlarına selamlar.
(Afganistan anıları)
Elgin SAYINALP
TB2NDY
Fotoğraflar Kabil-Jalalbad, Kabil-Kunduz, Kunduz-Mezar-ı Şerif arasında çekilmiştir, güvenlik nedeni ile fotoğrafları çekerken pek estetik kaygı yoktur, kusura bakmayın ....
Elgin Bey, çeşitli nedenlerle (güvenlik kaygısı başta olmak üzere), karavancıların hatta gezginlerin pek uğramadığı bir ülkeden fotoğraflar için teşekkür ederiz.
Bu meslek (bu arada mimarım, şantiyelerde evimden fazla zaman geçiriyorum) bizde olduktan sonra daha çok fotoğraf yollarız inşallah... bakalım felek bizi bundan sonra nereye savuracak..
Bir yerlerden anımsıyorum diyorum kendi kendime. Profilinize bakınca gördüm, "Akhisar" başlığına gönderdiğiniz özlem dolu bir mesajınız vardı hemşehrim.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23163.msg391140#msg391140
(Bu başlığı ben de savsakladım epeyce ama... :-[)