B borra Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 0 2 Eyl 2008 #1 evet degerli dostlar sizce hangisi bende yol bisikleti var ve cok memnunum ama gidebildigim sürebildigim yerler kısıtlı siz ne dersiniz??
evet degerli dostlar sizce hangisi bende yol bisikleti var ve cok memnunum ama gidebildigim sürebildigim yerler kısıtlı siz ne dersiniz??
meydey Kamp II Mesajlar 212 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 2 Eyl 2008 #2 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? doğrudur yol bisikletle ülkemizde ele istanbulda sürebileceğimiz yer kısıtlıdır ama dağ bisikletle kısıtlama yok tur hertürlü yerde sürebiliriz
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? doğrudur yol bisikletle ülkemizde ele istanbulda sürebileceğimiz yer kısıtlıdır ama dağ bisikletle kısıtlama yok tur hertürlü yerde sürebiliriz
doom Kamp II Mesajlar 205 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Eki 2008 #3 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? kesinlikle dağ bisikleti....çok daha özgür
meydey Kamp II Mesajlar 212 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul 15 Eki 2008 #4 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? dağ bisikletle her yerde gezebilirsiniz.
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 1 Tem 2009 #5 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? dag bisikleti tek gecerim sınır yok onda
cemtascioglu problem yok Mesajlar 1,952 Tepkime Puanı 3 Yer İSTANBUL Web www.tascioglumetal.com 1 Tem 2009 #6 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi?
M marburg Yeni Üye Mesajlar 12 Tepkime Puanı 0 Yer ISTANBUL Web www.cembozkus.com 4 Tem 2009 #7 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? kilitli maşası olan herhangi mtb her yola gelir
zeji777 Kamp I Mesajlar 113 Tepkime Puanı 0 6 Tem 2009 #8 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Dağ bisikleti ve yedek dişsiz ince lastik, levye , pompa alın size hem yol hem dağ bisikleti şahsen ben bu şekilde kullanıyorum
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Dağ bisikleti ve yedek dişsiz ince lastik, levye , pompa alın size hem yol hem dağ bisikleti şahsen ben bu şekilde kullanıyorum
Selcuk Ana Kamp Mesajlar 55 Tepkime Puanı 1 Yer Zegabon 8 Tem 2009 #9 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Haklısınız ama ben de tur bisikletinden oldukça memnunum
S Serkan Taşdelen Pedalla Türkiye... Mesajlar 121 Tepkime Puanı 0 Yer Erzincan Web www.serkantasdelen.com 18 Tem 2009 #10 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Bende bir MTB kullanıcısıyım ama araziden kat kat fazla yolda gidiyorum. Silik bir lastik işimi görüyor... Bende her ikisinin de yeri ve zevki farklı. Hem yol hem MTB olsa hiç fena olmaz. Sevgiler...
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Bende bir MTB kullanıcısıyım ama araziden kat kat fazla yolda gidiyorum. Silik bir lastik işimi görüyor... Bende her ikisinin de yeri ve zevki farklı. Hem yol hem MTB olsa hiç fena olmaz. Sevgiler...
Volk Kamp III Mesajlar 699 Tepkime Puanı 0 Yer BOLU 19 Tem 2009 #11 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? evet yol bisikletinin verdiği hazı dağ bisikleti vermiyor dağ bisikletinin verdiği hazzı da yol bisikleti vermiyor.bende ikisinin yeri de ayrı
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? evet yol bisikletinin verdiği hazı dağ bisikleti vermiyor dağ bisikletinin verdiği hazzı da yol bisikleti vermiyor.bende ikisinin yeri de ayrı
KUNT Ana Kamp Mesajlar 38 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 20 Tem 2009 #12 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? 15 yıllık dağ bisikleti kullanıcısıyım. Bisikletli vaktimin çoğu doğal olarak yollarda geçti. Dağ bisikleti bir numaradır.
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? 15 yıllık dağ bisikleti kullanıcısıyım. Bisikletli vaktimin çoğu doğal olarak yollarda geçti. Dağ bisikleti bir numaradır.
M melis_burcu Kamp I Mesajlar 166 Tepkime Puanı 3 7 Ağu 2009 #13 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? benim hem yol hem dağ bisikletim var ama sürekli dağ bisikletimi kullanıyorum , heryerinden çatır çutur sesler geliyor artık
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? benim hem yol hem dağ bisikletim var ama sürekli dağ bisikletimi kullanıyorum , heryerinden çatır çutur sesler geliyor artık
deniz tanrıkulu Ana Kamp Mesajlar 21 Tepkime Puanı 0 Yer izmit 10 Ağu 2009 #14 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? kesinlikle dağ bisikletini tek geçerim ama lastik kalın dişli olduğundan asfaltta baya hantal kalıyo herkes geçiyo zoruma didiyo valla yavv ;D
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? kesinlikle dağ bisikletini tek geçerim ama lastik kalın dişli olduğundan asfaltta baya hantal kalıyo herkes geçiyo zoruma didiyo valla yavv ;D
XozzyX Ana Kamp Mesajlar 20 Tepkime Puanı 0 Yer İzmir 23 Ağu 2009 #15 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Ben de uzun süre araştırdıkta sonra dağ bisikletine karar verdim...Kesinlikle çok memnunum.
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Ben de uzun süre araştırdıkta sonra dağ bisikletine karar verdim...Kesinlikle çok memnunum.
cagdas90 Çıktım, Gördüm, Geldim Mesajlar 397 Tepkime Puanı 0 25 Eyl 2009 #16 Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Yolda dağda gittiğimden daha fazla gittim, naçizane olarak görüşüm; dağ bisikleti bir numara. Saygılar.
Ynt: Yol Bisikleti mi? Dağ Bisikleti mi? Yolda dağda gittiğimden daha fazla gittim, naçizane olarak görüşüm; dağ bisikleti bir numara. Saygılar.