Ynt: 3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan supergezgin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 91
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,737
devam karagöle

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 011.JPG

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 012.JPG

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 015.JPG

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 016.JPG

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 002.JPG

Etiketler
Karagölden ayrılıp 5 karavan cubuklu göle gittik ve orda da çok güzel anılarımız oldu Adil bey 05 gölde mıntıka temizliği yaptı göle girerek etrefta bulunan poşetleri topladı ve kendine bir sal yaptı deneme ve ilk başlangıç devrilmekle oldu daha sonra yüzmeye başladı salla ama oda ayrı bir uğraşıydı çok güzel vakit geçiriyoruz şu anda cubukluda

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 027.JPG

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 030.JPG

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 028.JPG

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 068.JPG

TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 071.JPG

58ayhan' Alıntı:
Değerli dostlarım bütün dostlar Taraklıyı çok güzel fotoraflarla iyi anlatmışlar ben de fazla foto yok ama Taraklıdan sonra karagöl ve cubuklu gölünden bir kaç kare koyayım karagölde balık ziyafetimiz çok güzeldi celal bey ahmet bey ve ben karavancı dostlara balık ziyafeti çektik...

58ayhan' Alıntı:
Karagölden ayrılıp 5 karavan cubuklu göle gittik ve orda da çok güzel anılarımız oldu Adil bey 05 gölde mıntıka temizliği yaptı göle girerek etrefta bulunan poşetleri topladı ve kendine bir sal yaptı deneme ve ilk başlangıç devrilmekle oldu daha sonra yüzmeye başladı salla ama oda ayrı bir uğraşıydı çok güzel vakit geçiriyoruz şu anda cubukluda

Maalesef çalışan biri olarak birlikteliğimizi sınırlı tutmak zorundaydık. Bu güzellikleri kaçırmış olduğumuza gerçekten üzüldük... Hele ki, balık ziyafeti de bir kenara, balık tutma keyfini... Umarım sonrakilerde tekrar buluşmak mümkün olur.
Güzel, keyifli gezilerinizin devamını dileriz...

bariscim' Alıntı:
... Aslında o çamur hikayemi fotoğraflamayı ben de çok isterdim.
Çamura batmak.. Başıma ilk kez gelen bu sorunu, tüm dostların sayesinde kolayca atlattık. Yanınızda olamayıp diğer dostlara yardım edemediğim için üzüldüm doğrusu...
Çamur da ciddi olarak etkiliydi hani. Ben de iki arkadaşın yardımıyla çıktım. :smiley:

P6172828.jpg

P6172829.jpg

Taraklı Festivali'nde karavancı gezginlerle röportaj yapan Rumeli TV, finali benim (Yeşim) söylediğim Gitarla '' Alpay'ın Fabrika Kızı '' şarkısı ile yaptı. Ve bu benim için güzel bir sürpriz oldu.
Taraklı'dan yeni görseller :smiley:

Taraklı (9).JPG

Erden beyin resitali.JPG

Gece Keyfi.JPG

Fırından Köy Ekmeği.JPG

Ekli dosyalar

• Taraklı'da konuklarımız Celal bey ve eşi
    Taraklı'da konuklarımız Celal bey ve eşi
    206.8 KB · Görüntüleme: 236

58ayhan' Alıntı:
TARAKLI KARAGÖL ÇUBUKLU GÖL 015.JPG
Fotoğraf sudaki yansımalar sayfasında da yer almalı bence. :smiley:

Erden Bey'in çektiği _MG_4234.jpg fotoğrafı da çok beğendim. :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97045.msg1266404#msg1266404

Fotoğraf gönderen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyoruz. :smiley:

Değerli dostlar bolu göl köydeyiz değerli kardeşim gezebilir üyesi Metin Türesin Ankaradan çıkıp göl köye çayımızı içmeye geldi bizi çok şaşırttı arkadaşıyla beraber ..Ona burdan çok teşekkür ediyorum nekadar çok değerli bir dost olduğunu gösterdi...

ÇUBUKLU GÖLÜ FOTOLAR 028.JPG

ÇUBUKLU GÖLÜ FOTOLAR 029.JPG

ÇUBUKLU GÖLÜ FOTOLAR 030.JPG

!5 Haziran Akşamı İstanbul dan çıkıp sabah saat 5 te Taraklı kamp alanına ulaşabildim. Gündoğdu güzel insanlar ile selamlaşıp sohbet etmek tüm yorgunluğumuzu aldı.
Cumartesi Taraklı pazarını dolaşıp kamp alanına döndük.Akşam etkinlikte yapılanlar ve karavanların önlerindeki sohbetler herşeye değerdi.54 Karavanın buluşması ayrı bir gurur kaynağımız oldu.Tarakl ıda Sakarya plakasını bulmak çok hoştu.
Festivale katılan dostların hangisini sayayımki.Sakarya lı olarak tüm katılımcılara okadar yolu katederek etkinliklere katıldıkları için teşekkür ederim.
Pazar günü etkinlikten bazı arkadaşlar memleketlerine bazıları karagöle,sünnet gölüne devam etti.Karagöle 20 den fazla karavancı konaklamaya geldi.O hava şartlarına rahmen çarşamba gününe kadar kaldık.Oradan Göynük Çubuklu göle bir gecelik konaklama yaparak ben işlerim nedeni ile Pamukova ya diğer arkadaşlar Bolu Ankara yöresine devam ettiler.
Hasbelkader birkaç görselde ben ekliyeyim dedim.

20130615_220252.jpg

DSCN9717.JPG

DSCN9719.JPG

DSCN9722.JPG

DSCN9723.JPG

Karagölde Yalova dan gelen arkadaşımız Aili Haydar hayatında ilk defa olta kullandı.Acemi şansı derler iki balık birden geldi.İkincibahar Adil bey balıkları sevip kulaklarına karşı tarafa gidin diye söyledikten sonra salıyordu.
Karagölde hava durumu ne olursa olsun sabah kahvaltı keyfine doyulmuyordu.Gece ateşbaşını anlatmama gerek yoktur sanırım.Heleki birde Erdem bey varsa.

20130617_202510.jpg

20130618_134506.jpg

20130617_212933.jpg

DSCN9789.JPG

Paylaşımlarınız için çok teşekkürler bu sene kısmet olmadı inşallah seneye, tüm arkadaşlara selamlar saygılar.
Ferhat Yılmaz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.