Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 125
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,616

mayıstosböce

An lar Sadece An lar,Yaşam Budur Zaten
Yer
Adabazar
1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Ben cem e 2 foto yolladım .burada yayınlasın diye ama görmedi sanırım

Etiketler
Şimdi gördüm. :smiley:

[attachment=1]

[attachment=2]

fotoğraf.JPG

fotoğraff.JPG

Festivale katılan tüm dostlara keyifli saatler...
Eğlenceniz ve fotoğraflarınız bol olsun...

İzlerken, yanınızdaymış gibi oluruz, belki... :D :D

Ülker&Yavuz

berkcantp' Alıntı:
Kaybolmadan ulaşıp, yerimi de aldım.

Hayrola İlhan Bey; bu kaybolma da nereden çıktı? Yolu sürdürürseniz Göynük, Nallıhan, Beypazarı, Ayaş ve Ankara; geriye dönerseniz yine Geyve!.. :D

Cavid Sezen

gezmen' Alıntı:
Hayrola İlhan Bey; bu kaybolma da nereden çıktı? Yolu sürdürürseniz Göynük, Nallıhan, Beypazarı, Ayaş ve Ankara; geriye dönerseniz yine Geyve!.. :D

Cavid Sezen
Cavid abi, Yenişehir-Pelitözü Bilecik'e girilmeyip sola İstanbul yönüne gidilmesi gerekirken ben Bilecik-Eskişehir istikametine 12 km kadar gittikten sonra jeton düştü geri döndüm Geyve yolundan Vezirhan dan sağa Küçükyenice-Göldağ-Çiftlik ve Taraklı ancak 03.00 kampta oldum.

Ynt: 1.Geleneksel Taraklı Karavan Festivali (1-5 Haziran 2011)

Ne mutlu sizlere boyle umarim yillar surecek bir organizasyonun ilkinde yer aliyorsunuz. Dostalarla bulusup yenileri ile tanisiyorsunuz. Keske bizlerde orada olabilseydik. Umarim bu organizasyon gercekten gelenekselleserek uzun yillar surer.

Dalgaları karşılayan gemiler gibi,
gövdelerimizle karanlıkları yara yara
çıktık, rüzgarları en serin
uçurumları en derin
havaları en ışıklı sıra dağlara.
Arkamızda bir düşman gözü gibi karanlığın yolu.
Önümüzde bakır taslar güneş dolu.
Dostların arasındayız!
Güneşin sofrasındayız!

Dağlarda gölgeniz göklere vursun,
göz göze
yan yana
durun çocuklar.
Tasları birbirine vurun çocuklar.
Doldurun çocuklar,
doldurun
doldurun
doldur içelim.
Başları
göklere
atalım
serden geçelim...
Heeey, nerden geçelim?
Yalnayak
koşarak
devlerin
geçtiği
yerden geçelim.

Heeey
hop
Heeeey
hep
birden geçelim
Doldurun çocuklar,
doldurun
doldurun
doldur içelim.

Dostların arasındayız!
Güneşin sofrasındayız!.

Nazim hikmet Ran

Sn. melihbozkurt, sayenizde şiiri ile ölüm yıldönümünde anmış olduk, Rahmetli de Karravancı mıydı acaba, şiirden öyle gibi duruyor. :smiley:

Herkes 2-3saat önce karagol yaylasına otobüslerle gitti koca kampta ilk basta 3-5 kisi kaldık ,sonra 3 karavan daha ama daha önemlisi kuzuları pişirecek arkadaslar geldi ve ben sessizlik icinde aracımın icinde arka kapıyı acmış pufur pufur esen rüzgarda harika bir müzik eşliğinde ibis keyfinin doruklarindayim yazamadim aha geldiler :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR