Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,789
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

güle güle kullan Bülent abi...artık bagaj yerim yok diyemiyeceksin.... ;D ;D...

Abi , bu süt oğlan senden bile korkmamaya başladı...baksana kaç gündür bir logo diye süründürüyor yahu....olmadı bu işi başka bir grafikere verelim, parasını da Mert'e ödetelim....

Etiketler

benzin kapağının hizasında tampon eteğinde
aldığım kişi o şekilde yaptırmış

onu resimlerim istersen ;D

aaaa... iyi hatırlattın olcaytoo yaa... ;D

logo bedeli 5.000 tl nakit... araç başına stickerlarda... eeee ne olsun... 300 tl... ;D ;D ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
benzin kapağının hizasında tampon eteğinde
aldığım kişi o şekilde yaptırmış

onu resimlerim istersen ;D

yok ibocum sağol... ben alta koyama herhelde.. yukada bir yerlere koymam lazım... arazide arka tarafı oturtuyoruz devamlı... kopar falan... tırsıyorum ben ;D ;D

evet canım benim sen akşamüstü bana gel ..... ::smiley: seninle sorgu odasında aşagıda bir görüşme yapalım ne dersin .... ??? seni büyük bir zevkle bekliyorum sana o zaman yaşlı kim göstereceğim .... ;D

Olcayto kardeşim saol..... ;) evet Mert e jest yapmamız gerek bizim için baya uğraştı sağolsun artık birşeyler düşünürüz bizde onun için ...... :p

yok Kürşat arkadaşım gelsin ondan sonra arayacağım sana da haber veririm zaten....tlf için tşkler......

sakın haaa... şaka yaptım ben.. ama küçük birşey isterim... o logoya gevher bayağı zaman harcadı...
olcayto ona fondan ufak minik sembolik bi hediye aırsan sevinirim.... ;)
teşvik babındaaaa... malum kızcağız yeni iş hayatına başladı... ;D ;D

bu arada kapılara kimler sticker istiyo? ona göre basacağım...

red34' Alıntı:
Olcayto kardeşim saol..... ;) evet Mert e jest yapmamız gerek bizim için baya uğraştı sağolsun artık birşeyler düşünürüz bizde onun için ...... :p
evet abi , ben jest için birşey düşünüyorum, merak etmesin.......

Mertciğim, istediğin meblağ için buradaki semboller kısıtlı, ekleyemiyorum...anladın sen onu.... 8) 8) ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR