Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,789

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

senin kadar olamayız olmm... hergün sanayide değiliz.. bi kilit taktırıp çıkıcaz sanayiden ;D ;D ;D

abi cumaya takılıcak heralde ondan sonra otobanda benı tutana ask olsun ;D

abi ben dıyorum sizden tek farkı bnm arabanın ayna mahrutı takılıyo sızınkılere bıde benden fazla olarak ön kilit war ;D

tolgas' Alıntı:
abi cumaya takılıcak heralde ondan sonra otobanda benı tutana ask olsun ;D

hadi bakalim takda sonucu bende merak ediyorum :smiley:

bu arada bu suzukiyi 4H da kullansak surekli 4 ceker yol tutus dahami iyi oluyor? ve yakit cok farkediyormu?

yoksa ben surekli kicim kaya kaya gezicem , zevkli oluyor ama islak yolda kisin filan sakat is ;D

ben tavsıye etmem arazı zinciri die bı dalga war bızım arabalarda 30 bınde bır değiştirmek zorunda kalırsın ;D

tolgas' Alıntı:
sen yaptırıcanmı kürşat abi

tolga sen taktirip memnun kalirsan ses yoksa, ve ses icin garanti veriyorsa taktiricam. asfaltta fazla hizlida gitmek istemiyorum aslinda kaptiriyorum ben bu arabayla dalip sonra bir bakiyorum araba durmuyor ;D

tolgas' Alıntı:
ben tavsıye etmem arazı zinciri die bı dalga war bızım arabalarda 30 bınde bır değiştirmek zorunda kalırsın ;D

denedinmi?

low da dedigini biliyorumda H de de yapiyor demek. ben yavas donuslerde gaza basarak donmeyi severim alismisim. Suzuki ile gaza basarak bir donuyorum, duz vites birde devir firliyor , bir bakiyorum arka benim yanima gelmis , allahtan 150 beygir filan guc yok 100 beygiri zaptedemiyorum ;D

denemedım ama sordum servise sen yinede bi cemafer e sor istersen

ok saolasin bir sorarim, benzer 2 ceker araclarda bazi arkadaslar kisin yagmurlu yollarda 4 ceker kullandiklarini yazmisda

ilginç ama bnm arabada gazada asılsam öle bi tepkı vermıyo demekkı düz vites farkı.... motor kendını zor taşıyo su anda patinaj cekmeye gücü yok ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR