Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 334,234

Etiketler
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

yanlışın war snorkelın parasını vermedı cem abı

bi konus bakalım werse haberım olurdu cunku snorkelın gelıp gelmıcegı bellı degıldı cunku

konustum simdi vermemis ama vericekmis. arb yide vermedimi daha gitmisken hepsini tahsil edeyim yarin ;D arb icinde 300 tl vericeksin sadece demisti

tolga olmazsa cumartesi belgradda bir zuki deneme turuda yapabiliriz ;D pazar anneler gunu ben bir yere gidemem heralde ama cumartesi yarim gunluk bir aksiyon yapabilirim.

ben cumartesı gelemem heralde kursat abi ama konusuruz yıne duruma gore

kursat snorkel ıcın 650 ye anlasmıstık gel onun parasını al arb kılıtın parasınıda verdım tar otoya onla konus kılıt geldıyse taktır sadece tar otoya ufak bır bakıyem kalacaktı onudakılıt gelsın tar oto tarkanın hesabına gonderıcem sen merak etme kuskulanma ben sozumun arkasındayım telas yapma yarın benım arabanın koltuklarını getır yedek anhtarını getır vıtes sıvıcını getır ve konustugumuz arabanın yedek parcalarını getır paranı al onları getırmezsen sana ödeme yapamam

hatta simdi hatirladim, 18 leri takar veririmde demedim, range den cikan lastikleri takip vericekdim, stt leri vermeyecekdim. cunku ben zaten 18 leri satmistim o ilani vermeden once. ilani arsive kaldirdi moderatorler ama actiririm istiyorsan

internette yazinca insanlar birbirini yanlis anliyor, telefonda konustuk problem yok.

ıkı dk da karıştırdınız siteyi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR