Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 335,311
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Bülent abi birde bunu izle ;D ;D ;D

Türkçe Altyazılı

th_videoplayback.jpg

Etiketler

eveettttt birazdan sizlere yeni off-road aracımın ilk resimlerini sunuyorum arkadaşlar ....bakalım sürprize ne kadar dayanacaksınız...... ;D

bülent abi sendemi land cı oldun yoksa ;D dayanmaz bu kalp ;D

red34' Alıntı:
o ne öyle 40/45 harcıyorsunuz....külliyen yalan kardeşim.... ;) navara ya 20 harcadıkmı Tolga enaz 10 yıllık arabasına kavuşur .....

harcanmışı var hemen vereyim hemde team34 e özel indirimle
;D ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
nekadar bi indirimi war ;D
tolga kardeş sen bi niyetine gir oturur konuşuruz zaten şu andada çok makul ama sizin bu konuştuklarınızdn kymetinin bilineceğini anlayarak biraz daha indirim yapacağım kesin kararını verince bana özelden yazarsın ;D ;D ;D ;D

tabi önce bnm arabayı satmam lazım ;D

olmassss söylememmmmmm suzuki ye dev bir rakip geldi .... :eek: ama resimleri yükleyemedim dayanın cekip tekrar deneyeceğim....... :D

bülent abi rakip dıyosan kesın land dır o ;D

navara dan vazgecmem Tolga cım.... ;D her yere girip cıkan zar zor batan bir araba terk edilirmi... ???

red34' Alıntı:
navara dan vazgecmem Tolga cım.... ;D her yere girip cıkan zar zor batan bir araba terk edilirmi... ???

bütün bunları yaparken konfordanda ödün vermediğini unutmayalım bülent abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR