Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 337,907
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Mücahit kardeşim söylediklerimin bir kısmı sana aittir..ben değer verdiğim kişilere kızarım başkalarına değil...!!! yabancılarla zaten işim olmaz...burada hepimiz sayılı kişileriz yaptığımız işide severek yapıyoruz ( off-road ) ... ama yazışmalarımızda biraz dikkatli olsak iyi olacak... kimseyi kırmadan kimseyi incitmeden yazabilirsek düşüncelerimizi daha şık olacak bence ....seninde artı bir düşünceyle yazmadığını biliyorum iyi bir kişi,lik sahibide olduğunu biliyorum onun için senden ricam biraz daha dikkat lütfen.....ha bunu kaale alırsın almazsın oda senin seçimin olacak ama benim tercihim senin her zaman aramızda olman yoksa başka bir sıkıntımız olamaz... bu yazdıklarımıda bir kardeşin ricası olarak kabul et..... yoksa erkek erkeğe olduğumuz pozisyonlarda istediğin gibi konuş bu işide en cok bizim Mert istiyor zaten..... ;) en büyük hayali telsizden güzel bir anons yapabilmek ama yanımızda eşler olduğu için malesef gercekleştiremiyor o hayalini.... :D bilmem sıkıntımı anlatabiliyormuyum ...fazla kafa ütülemeden kısacası bu yazılanları diğer arkadaşlarımızn eşleride okuyor zaman zaman onun için biraz daha dikkatli olabilirsek sevinirim şahsım olarak..........

Etiketler

Mert zaten hanimlardan 100 metre uzaklasinca gercek yuzunu cikartti kartepede iki dakkada 10 kufur etti ;D Hanimlar varkende telsizden surekli tesekkurler, saygilar ;D

evet Kürşat haklısın zaten son nokta da vinç işi ....ama dediğim gibi şu kiliti bir takalım kısmetse onuda son iş olarak yaparız senimi kırıcam şimdi.... ;)

yok yok hanımlar yokken anonslardan Mert sorumludur.... :D bu işi ona bırakıyorum rahat rahat sevgi ve saygılarını sunar artık..... ;D

red34' Alıntı:
evet Kürşat haklısın zaten son nokta da vinç işi ....ama dediğim gibi şu kiliti bir takalım kısmetse onuda son iş olarak yaparız senimi kırıcam şimdi.... ;)
abi zaten vinc i iyi dusunup severiz arabayi degistirdiginde yenisine tasiyabilecegin gibi bisey olur bir kere alirsin. ben acikcasi seni agir oarkurlara sadece vinc in olmadigi icin sokmaya cekiniyorum, yoksa bir sekilde zaten cizmeden kirmadan yavas yavas gotururuz, olcayto batinca cekiyoruz vinc sorun olmuyorda seni cekmek icin her zaman yanimizda kutup ayisi olmaz ;D

bende %100 kilit alicakdim arkaya, hatta cuma taksalar almistim takmadilar haftaya dediler, hafta sonu dusundum tasindim vazgectim. Acilir kapanir bisi takmam lazim benim uzun yolda asfaltta, islak zeminde kafasina gore acilip kapanan biseye guvenemedim. ARB arka kilit yada bulabilirsem elektirikli bir arka kilit alicam bende gelecek sezon basi. :smiley:

yok yaww... benim yüzüm hep belli... küfüre meyillyim... ;D

ama şu telsizden bir küfür edemedim ona üzülüyorum ;D ;D ;D

evettt şimdi gelelim haftanın sorusuna... ??? bu hafta ne yapıyoruz ..??? eldeki stoklardan birinimi kullanıyoruz yoksa erkek erkeğe mi takılıyoruz buyrun oylamaya...... ;D konuşun bakalım.......

dur acele etme be canım kardeşim.... ;D elbet o telsiz senin eline gececek sende o zamanı değerlendireceksin .... ;D

eveeeetttt... bencede en güzel konuya geldin....

ne yapalım? ertelenmiş erkek erkeğe modunu yapabiliriz bence... neden diceksiniz... bunlar son yağmurlar gibi geliyor bana... sonra takur tukur kurumuş topraklarda ilerleyeceğiz...

son yağmurlarla çamurum keyfini çıkaralım... lokasyon konusunda emin değilim... ama beykoz olur, izmit tarafı olur, yine kemerburgaz olabilir veya şile olabilir...

valla olcayto ile cem yok bugün ortalıkta... akşama doğru ortaya çıkarlar sanırım... ortak bir karar veririz artık...

ama erkek erkeğe gideceksek kemere değil ama şile tarafına gidelim.. sofular köyünden direk ormana... eğlenceli olduğunu duydum...

bildiğim kadarıyla erkan oraları biliyor...

ben bu pazarı eşimle geçirmenin verdiği rahatlıkla konuşuyorum bu arada ;D ;D ;D

kendimi ona adadım bu pazar... başımın tacı ne istediyse onu yaptım valla ;D ;D ;D ;D

o yüzden gayeeeet rahatımmm bu pazarda ;D ;D

Beyler bizim aramiza alabilecegimiz insanlardan olusan baska bir gurup bu pazar cok sert bir etap deniycek. Isterseniz onlarla birlikte biseyler yapabiliriz. Belgrad da sinpas etabi denen bir yer var kisin denediler gecemediler tekrar denenicek.

Ben şimdiden birşey söliyemiyorum.
Malum geçen Hafta Kars organizasyonu, bu Ctesi Cemler ile hatunsuz gidildi, e bu hafta kısmet diyelim. ;D
Ben uyabilirsem programa uymaya çalışırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR