Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 339,251
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

mertozzy' Alıntı:
tmm... ben o zaman ben bi anket açayım... beleş lastik isteyenler diye... bakalım kaç kişi isticeeeekkk ;D

Eeeee ben gezenbilirdem ayrılıyorum,yolunuz açık olsun beyler ;D ;D

Yaw,selam verdik borçlu çıktık ahahahahahhaa

Etiketler

yaa şimdi maliyetleri açıklıyorum....

aytemiz petrol... maks 2.000 tl harcar depo doldurmaya

hangar reklam... maks 200 tl harcarım

gezer56... maks 300 tl harcar...

tempus... sadece makina amortismanı ve pil...

bombaya bak...

lastik sponsorumuz tekila kralı.... min 15.000 tl ;D ;D ;D

olmazzzz.....

sponsorluk anlaşması yaptık... yarın 8 araba geliyoruz... ben 33 inç stt istiyorum... 11.30 sendeyim :p :p

ayıp ettin Kürşat derhal gel doldurayım depoyu... :D hemde garantili yakıt veriyoruz ha... :eek: bizden dolayı yani akaryakıttan dolayı gelecek zararlar tarafımızdan karşılanıyor amaaaaa tek şart en aşagı 1 ay öncesinden mal almaya başlamış olmanız ... ;) ben bunu yabancılara uyguluyorum size haydi haydi uygularım teklifimde herkese acıktır....buyrunnnnnn........dolsun depolar...... ;D

bu arada sevtap hanım geldi bizi kontrol etmeye ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
olmazzzz.....

sponsorluk anlaşması yaptık... yarın 8 araba geliyoruz... ben 33 inç stt istiyorum... 11.30 sendeyim :p :p

Abi aaaa sana söylemedimmi,ben 12:30 uçağı ile Küba'ya göç ediyorum,tüh ;D ;D ;D

Senin canın sağolsun abimmmm ;)

yemezler küba falan... aldırırız biz seni ordan.... ;D

ha birde yıkamalar bizim gruba bedava biliyorsunuz arkadaşlar ... :D daha ne diyim .... ???

mertozzy' Alıntı:
abiiii... fidel öldü ölecekkk... ;D

E olm kardeşi var,adını unuttum,pek muhatap olmadım kendisiyle ama ;D
Tanır beni,abi der bana hep ;D

Not:Küba gizli servisi okuyosa yandık ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,619
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR