Tempus' Alıntı:Rubicon un uzun kasasi saglam yapilisi Bulent abiye yakisir, Navara artik onun icin soft kalmaya basliyorbaksana camle a giricez diyoruz araci giremiyor, e araziye sokmicaksa sehirde gezmek icinmi aldi o araci ;D
gunaydin herkese bu arada, ben fena grip oldum
cihanülker' Alıntı:kürşatım geçmiş olsun
red34' Alıntı:cocuğum ben sana bensiz bir yere gitme demedim mi ... ;D tek başına dolaşmaaaaa öncü benim evladım .... ;D neyse sana gecmiş olsun diyelim o zaman ......
red34' Alıntı:Kürşat ım gecmiş olsun aman dikkat....valla bu orman işi canımı sıkıyor olamazsa yanıma Cem i alıcam malum testere onda var ...
biraz daha sabır arkadaşlar bir çözüm yolu bulacağız elbette...zaten bu işin sonu yok rubicon u alsak başka şeyler isteriz bu seferde ..! ama önce şu kiliti bir takalım ondan sonra orman falan dinlemem artık heryere dalar cıkarım allahtan yanımda Cem var....
eh batarsakta batarız ne yapalım .... ;D
red34' Alıntı:bak Erkan bu arabayı sırf senin yüzünde alacağım haberin olsun.... ;D sonra uğraşıp duracaksın benimle haberin olsun kardeşim.....![]()
Tempus' Alıntı:Abi bu rubiconcon u aldinmi 37 lastik takiyorlar, sonra tek rakibin unimog ;D
cihanülker' Alıntı:bülent abim keyid adamı , rubi ile yapamaz bence![]()