Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 212,927
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

THE FARUK' Alıntı:
Dokunmayın erkanıma..Kampın gülü ve neşesiydi..Seviyorum seni ERRKKKAAAAANNNNNNNN... :-*

;D ;D "... Ağlarsa Faruk abim ağlar,gerisi yalan ağlar..." ;D ;D diyip,litaratüre devşirilmiş bir söz katkımız olsun ;D

Canımsın abimmmm :D

Etiketler

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D faruk abi değişmemiş ya ;D ;D ;D ;D

o cabir rüzgarında uyuyyordu sanırım
;D ;D ;D

;D ;D Uyku sayseninde yırttı abim benim ;D

Uyanık olanların hepsi,o rüzgardan değişti anlaşılan ;D ;D

red34' Alıntı:
Ya Kursat kavgada soylenmez valla... :D. Erkanim durum vahim.... ;D

Sen rahat ol abi,ben hepsini kendim değiştiricem ;D
Bilmiyolar,benim değiştirdiğim adam iflah olmuyo sonra,haberleri yok ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Şşşş alooo :D karıştırmaaa,çok az kaldı ;)
;D ;D ;D ;D

Bu arada karadeniz gezisine katılamıyorum durumu telefonda Bülent abime açıkladım sağolsun anlayış gösterdi ama içim de kaldığını açıkca burdan haykırmak istiyorum

ve gidecek olan arkadaşlara bol eğlence diliyorum

Hadi yaa,karadeniz senin için iyi olurdu enişteee :D
Neyse,başka zaman hepberaber gideriz inşallah :D

Beyler yani napalim arkadaşimizin başina talihsiz bir olay geldi toplum içinde oldugumuz unuttu ikimiz olsak sorun degil o arada bulent abimde ortamdaki anbiansi gordu cekesi gelmiş cekiverdi resimide bana gosterdi. sozude verdi laf agizdam cikti bir kere , 1001 ci seni gidi seni sen istedigin kadar yırtın
kafami kizdirma sedat beyi ararim forumun girişindeki reklam yeri varya orayi kiralarim serefsizim

Arkadaslar yapmayin etmeyin gelin anlasin bende zorda kalmiyim... ;) medya beni sikistiriyor. Anlayisli olalim lutfen.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR