Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 331,789
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

günaydın; team baltaları gömmüş, yerine silahları kuşanmış:smiley: yakında team'i helikopter ve tank ile göreceğiz sınır ötesi harekatta :smiley:...

Etiketler

evet evet fon biraz güclensin bakın daha neler alacağız..... ;) sırada balistik füzeler bile var..... :D desem de inanmayın....en sonunda bizi toptan götürecekler..... ;D şaka bir yana artık gece off-roaduna başladığımız için önlemlerimizi almaya başladık ufak ufak hazırlıklar tamamlanıyor...... ;) bir kere lazım olur onda da hazır olmalıyız.....hatta kimyasal silah bile hazırlıyoruz.... ;D ;D

Sedef Adasından gunaydın ;D

Cem bu arada köpekler için ne zaman ne yapalım derseniz ben hazırım

Bu arada evet,bayanların bu konudaki soğuk kanlılıkları (yabancı gelin hariç ;D ) ve başarılı atışları biz erkeklere daha dikkatli olmamız yönünde önemli bir mesaj ;D

abi sen ne dıyosun bu hafta gevher sakindi gecen hafta trap a bile attı ;D

tolgas' Alıntı:
gevhere bak walla tırstım fotoraflarda dahada tehlıkelı gozukuyo ;D

??? ??? benden nolucak ki hayatım ;D ;D ;D
ama kollarımdan korktumda kendimdende korktum :eek: :eek:
bu hafta kız kıza oturup cay keyfi yapmak daha güzeldi :D
ama yine gidelimmmmmmmmmmmmmmm ;D ;D ;D ;D

Bahcelı evı yada ısyerı olan, saldırgan bekçi köpeği değilde oyuncu tatlı bir köpek isteyen tanıdığınız olursa, yaşını doldurmamış 7-8 aylık kısırlaştırılıp aşıları yapılmış kurt kırması kuçimizi verecek yer arıyoruz. Bayandan az kullanılmış arazi görmemiş, çöl aslanı, dağ kaplanı :smiley: bir yuva bulamazsak sokağa bırakmak zorunda kalıcaz sokakdan alıp tedavi ettik zaten . Evde 2 köpek bir kedi zor oluyor yoksa biz bakardık. Aklınızda olsun arayan olursa böyle bir köpek. Teşekkürler

kaptan bir maruzatım olacaktı da ;D

yüksek müsadenizle... uygun musunuz acaba?

hımmm... atlamışım... şimdi bu hafta cemle tolga yok... bende geçen hafta özlemle biraz fazlaca kapıştım.. ;D bide bu bahçe olayını bitiremedim hala... ben affımı istesem ne olur? yada ertelesek falan??? :-[ :-[ :-[

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,616
Kayıtlı Üye Sayımız
166,912
Kaydolan Son Üyemiz
Reşat AVCI

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR