Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 213,363
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tek kaçarı, arabayı çaldırdım, içinde telefonlarda vardı....demesi....o da zor...adam başına bela mı alacak...neyse haftaya anneler günü...ona da bir hediye düşünürüz... ;D

Etiketler

Arkadaşlar günaydın,
resimler için teşekkürler.
Sayenizde güzel bir gün ve hiç yapmadığım atıcılığı deneme fırsatı buldum. Hepinize teşekkürler.

günaydın arkadaşlar... :smiley: eveeeetttttt ATANBİLİR ATICILIK KLUBÜ müzde hayırlı olsun arkadaşlar.... :D bence günün önemi MERTin kaybolması eğer 12.00 ye kadar ortaya cıkmazsa kayıp ilanı veriyorum ..... ;D ve tabiki nasıll bir acıklama gelecek sabırsızlıkla bekliyorum..... ;D

günaydın günaydın günaydddııııınnnn....

gördümki yine arkamdan bir ton atılmış tutulmuş... ;D zaten nerde hakkımda konuşuluyor başı i cem kardeşim çekiyoo.. artık aytuğ ile ona bir iyilik düşünücezzz ;D ;D ;D ;D

bu arada gerçekten tel şarjım cmt akşamı bitti ve evde şarj aletim yok.. öbür telim 3 gündür şarjsız ;D ;D ama bunlar kaçak cvp değil, zira kaptanda eşimin telefonlarıda var ;D ;D ;D
dün biraz eşime zaman ayırmak zorunda kaldım.. cmt gece saat 2 de eve dönünce haliyle başbaşa kalma zorunluluğu ortaya çıktı.. ;)

bu arada kimse neden aytuğa sarmadı? onu anlamadım... i aytuğ ne koruması altında ;D ;D ;D ;D

ama güzel aktivite olmuş.. ellerinize sağlık.. bir daha ki sefere inşallahhh... ;D ;D ;D
cmt akşamı yaptığımız offroadla ilgili resim ve videoları da bugün sizlerle paylaşacağım.. ;)

Günaydın....

1-gecenin saat 2 sinde dönmenin ne alemi vardı.....
2-Özlem sana az bile yapıyor......
3-makul zamanlarda bu işi yapsan, eşine de arkadaşlarına da zaman ayırsan.....
4-telefonla işi olanların birkaç tane şarj cihazı olur......
5-Cem seni bozuyorsa, ondan uzak bir yere taşın......
6-sende yeterince malzeme var, Aytuğ'a sıra gelmiyor.....
7-Kaptan'da buzluk var....

eh tamda beklediğimiz bir acıklama geldi.... ;D bunu burada değilde beraber olduğumuz bir gün geniş olarak konuşuruz Mert kardeşim.... ;) aramıza hoş geldin diyelim..... ???

olcaytogezer' Alıntı:
Günaydın....

1-gecenin saat 2 sinde dönmenin ne alemi vardı.....
2-Özlem sana az bile yapıyor......
3-makul zamanlarda bu işi yapsan, eşine de arkadaşlarına da zaman ayırsan.....
4-telefonla işi olanların birkaç tane şarj cihazı olur......
5-Cem seni bozuyorsa, ondan uzak bir yere taşın......
6-sende yeterince malzeme var, Aytuğ'a sıra gelmiyor.....
7-Kaptan'da buzluk var....

geç dönmek bahaneyse :smiley: cuma aksam 2.30 da evdeydım. cumartesı sabah 8.30 da ısteydım. cumartesı aksam sabah 4 de eve geldım. pazar sabah 9 da kalktım işim vardı ... merte duyurulur.
böyle bahaneler üretmesin inanmayn abi. ben pazar sabahı konustum mertle ayrıca ;D ;D ;D ;D ;D ;D

acaglar' Alıntı:
geç dönmek bahaneyse :smiley: cuma aksam 2.30 da evdeydım. cumartesı sabah 8.30 da ısteydım. cumartesı aksam sabah 4 de eve geldım. pazar sabah 9 da kalktım işim vardı ... merte duyurulur.
böyle bahaneler üretmesin inanmayn abi. ben pazar sabahı konustum mertle ayrıca ;D ;D ;D ;D ;D ;D

olm sen hayatımda tanıdığın en adi adamsın... ;D ;D bundan sonra i cem ve i aytuğ kardeşim değildir... ;D duyurulur...
arabayı satıp suzi alıyorum bugünden tezi yok... ;D ;D ;D ;D ;D

mertozzy' Alıntı:
olm sen hayatımda tanıdığın en adi adamsın... ;D ;D bundan sonra i cem ve i aytuğ kardeşim değildir... ;D duyurulur...
arabayı satıp suzi alıyorum bugünden tezi yok... ;D ;D ;D ;D ;D

arkadaşım suzi alıcanda ... tolgada cumartesi günü disco ile arazinin keyfini yaşadı. karar vermiştir artık suzisini değiştirmeye sende tolgayla takas yap ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,829
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR