Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 212,934
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgacim sen bakma onlara, off roadda kucuk ve ucuz guzeldir ;D

bu arada bugun olcayto ile konustukda senin uzun yolda zorlanmanin bir nedenide o tepedeki port bagaj diye dusunuyoruz, ciddi hava direnci yapar o kilodaki bir araca. uzun yolda onu cikartip git bence

Etiketler

acaglar' Alıntı:
zaten senın araban oldugu ıcın bıze sordugunda cem bızde gonul rahatlıgıyla al dedık ;D ;D

arabanin herseyini bitirip verdim biraz kirip dokup camurlayip eskitmek nasip olmadi bir ona yaniyorum, kiliflara camur bile degmedi ;D

neyse arada bir tur alirim cemden arazide ;D

port bagaj ınanılmaz yawaslatıyo abı ben 550 bın yapıyorum cem abı 450 bın onu cıkaramıyorum cunku sisler warya kablosunu sökemıyorum soket yaptırmak lazım anca

tolgas' Alıntı:
port bagaj ınanılmaz yawaslatıyo abı ben 550 bın yapıyorum cem abı 450 bın onu cıkaramıyorum cunku sisler warya kablosunu sökemıyorum soket yaptırmak lazım anca

evet evet soketliye cevirt onu, ben hatta sirf bu yuzden sis bile takmayabilirim, ama bir thule bende alip kenara koyucam tek basima kampli gezilere giderken kullanirim yavas yavas giderim.
ama konvoy suratine ulasmaya calisirsan bizim arabalarda baya sorun onlar, birde bir sis fari kiti gordum suzukilere takiyorlar plastik bir parca gibi kaportanin devami gibi oluyor, onlara bakicam.

bu parca dedigim

150-200 tl imis
[attachment=1]

27959e3e.jpg

onu ben cok aradım artık getırmıyolarmış mecburen böle cözdüm olayı

acele etme sepet için kürşat abi ben arabayı satarsam sana satarim sepetı dunyanın parasını verdık sende boşa verme okadar parayı ;D

tolgas' Alıntı:
onu ben cok aradım artık getırmıyolarmış mecburen böle cözdüm olayı

acele etme sepet için kürşat abi ben arabayı satarsam sana satarim sepetı dunyanın parasını verdık sende boşa verme okadar parayı ;D

sen koydun kafaya cemden sonra discovery ye gecmeyi anlasilan :smiley: acelem yok bekliyorum zaten valla zukiye fazla sey takma heveslisi degilim anca kendisini tasir.

disko değilde bülent abinin arabaya kardeş gelebilir ;D

tolgas' Alıntı:
disko değilde bülent abinin arabaya kardeş gelebilir ;D

hahaha vallahi navara guzel araba ben surekli birinci kopruden gecmek zorunda olmasam alirdim :smiley:

toyota hilux ler de cok saglam arabalar onlarada bakin derim, hatta full off road modifiyelisi performans olarak navara dan iyi ama konfor olarak navaradan kotu.

boyle giderse tek suzuki savunucusu ben kalicam ;D ;D ;D

daimi suzukici gezer56 war ;D ben suzukiyi cok sevıyorumda uzun yolda hiç çekilmiyo abi ;D

tolgas' Alıntı:
daimi suzukici gezer56 war ;D ben suzukiyi cok sevıyorumda uzun yolda hiç çekilmiyo abi ;D

valla zaten ıdeal 3 lu

off road arabası
uzun yol ve expedıtıon arabası
sehır arabası

hepsı bır aracda ımkansız gıbı bısey :smiley: ben suzukiyi kisa zamanda baya sevdim , yarin ve pazar gunude arazide biraz hirpaliycam bakalim nasil sonuc vericek.

tolgas' Alıntı:
soket kolay, elektrikçimiz var...problem olursa ara yaptıralım....

tolgas' Alıntı:
bı arabayada bukardar bok atılmazkı ;D bugun iş yerine gıttım çay bile ısmarlamadı demekkı suzukici oldugumuz içinmiş way be ;D aforoz kararının nekadar dogru bı hareket oldugunu bıkere daha anladım ;D

arkadaslar i tolgaya yemek ye takıl dedım bastı gıttı babasının yanına tahmınımce ıs bakıyor kendıne land almak ıcın bosa gıtmez oraya

tolgas' Alıntı:
beyler, beklentinize bağlı bu işler...buradan kalkıp Fethiye'ye kadar gidip gelen suziler var...veya İzmir'den kalkıp Kayseri kamplı gezisine katılan 3 kapılı Mustafa arkadaşımızın suzisi var...bu kadar gözden düşürmeyin bu aracı...niye yarışlar ve tüm offroad'ında Becce 'nin araçları Suzi...çok mükemmel veya daha iyi performans sağlasaydı diğer araçları seçmezmiydi....herşey fiyat - performans olayından geçiyor......çok paranız varsa alın bir Mercedes , onunla uğraşın...modifiye vs...sonra da çocuklarınıza kalsın.....

olcaytogezer' Alıntı:
beyler, beklentinize bağlı bu işler...buradan kalkıp Fethiye'ye kadar gidip gelen suziler var...veya İzmir'den kalkıp Kayseri kamplı gezisine katılan 3 kapılı Mustafa arkadaşımızın suzisi var...bu kadar gözden düşürmeyin bu aracı...niye yarışlar ve tüm offroad'ında Becce 'nin araçları Suzi...çok mükemmel veya daha iyi performans sağlasaydı diğer araçları seçmezmiydi....herşey fiyat - performans olayından geçiyor......çok paranız varsa alın bir Mercedes , onunla uğraşın...modifiye vs...sonra da çocuklarınıza kalsın.....

olcayto abinin gonlunde yatan aslanda belli oldu ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR