Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 339,084
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

Cem hadi artık şu yeni arabayı görelim.... ;) vede bol çamurlu günlerde kullanırsın inşallah.... :D bence senin baktığın yerde bir problem olmuş tekrar incelersen sende görürsün zaten.... ;) neyse yarın arabayı da denemiş oluruz en cici arabalar senle Mert in arabası olacak kutlayacağız artık ... :D

Etiketler

günaydın Kürşatım... ;) bekle bekle alma... abd den haber bekliyorum benimkini bir getirtelim ondan sonra takılırsın gps olayına iyice inceleyelim bir bence ona göre karar ver sende acele etme....ama yok buradan alıcam diyorsan ona birşey diyemem hemen gidip bir garmin alabilirsin ....

arkadaşlar günaydın...

kürşat gps konusunda gerçekten acele etme.. ben navking aldım, world de kampanya var diye ama tırt. en kısa zamanda değiştiricem.. google haritaları falan indiremiyorum. mutlaka google ile çalışacak cihaz almak lazım..

bu arada birazdan cemle buluşup sanayiyi fethetmeye gideceğiz.. bakalım inşallah akşama yetişitiriz arabayı...

Mert folyo için sana uğramayı düşünüyordum ama olmazsa haftaya yaparız , bu arada gps leri inceliyorum zaten mertin aldığı şehir içi navigasyonla bize alzım olan outdoor gps farklı şeyler. Topografik haritalı alıcam ben, ve mesela bir yere giderken önceden gidenlerin iz haritasını alıp yüklediğimizde aynı rotaları anında bulabilicez. Bizim gittiğimiz yerlerin iz haritalarından da arşiv yapıp ileride tekrar gittiğimizde zorlanmıycaz.

bu arada kürşad, aytuğ ile program yapmayı unutma...

bunun yanısıra konvoya fj40 öızda katılıyor ;D annem asostan döndü.. hatta kandırabilirsem oda gelecek...

valla çamur yol diye akşam kandırmaya çalıştım... görünce bir şok olsun diye ;D

Tempus' Alıntı:
Mert folyo için sana uğramayı düşünüyordum ama olmazsa haftaya yaparız , bu arada gps leri inceliyorum zaten mertin aldığı şehir içi navigasyonla bize alzım olan outdoor gps farklı şeyler. Topografik haritalı alıcam ben, ve mesela bir yere giderken önceden gidenlerin iz haritasını alıp yüklediğimizde aynı rotaları anında bulabilicez. Bizim gittiğimiz yerlerin iz haritalarından da arşiv yapıp ileride tekrar gittiğimizde zorlanmıycaz.

aynen abi... ben bu konuda yanlış ama yaptım... ama olsun, uzun yolda film falan seyrediyor özlem.. en azından o işe yarıyor.. ;D

dediğimde bu işte... topografik harita olmazsa olmuyo...

red34' Alıntı:
arabaları almadan gelmeyin.... ;D destek gerekirse bizide çağırın .... ;)

almadan çıkmam zaten.... gerekirse sabahlarım ;D

destek için ben banka hesap numaralarımı yazıyorum... işte adam başıı.... eee.... 1.000 tl gönderseniz yeter bana ;D ;D

size doyum olmaz.... ben ufaktan kaçıyorum sanayiye doğru...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.