Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SafakBedir Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,113
Ynt: Yılın İlk Off-Road' u ve Uludağ (02 Ocak 2010)

çok güzel bir gezi olmuş etapta sıkıymış paylaşım için tşkler şamil kardeş
bülent polat

Bizim ki piknik gezisi. Güzel manzaralar, güzel mekanlar ve güzel dostlar. İki çamur, acık rampa bizdeki adı off road.

Alim araban çok güzelmiş,Allah nazardan korusun.Bu hafta organizasyon yapında orada görüşelim.Tekrar hayırlı uğurlu olsun.

Sonunda bende siteye üye oldum,yokmu bana hoşgeldin partisi ;D

Arkadaşlar hakikaten iki seferdir çok harika rotalarda çok harika adrenalin ve çamur dolu maceralar yaşadık ve bu konuda önçülük yapan şamil arkadaşıma bizi guruba davet eden sevgili kardeşim fatih'e ve minik arabası ve koçaman yüreğiyle bana yarenlik yapan kankam recep'e ve dahası erdal abiye,mesut abiye ve ismi hatırlayamadığım bütün ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim.
Şamil arkadaşımızın dediği gibi en kısa zamanda çoban kavurmalı(anlaşılan bu işin mutfak kısmını ALİ arkadaşımız kimseye bırakmıyacak gibi görünüyor :D),kömür ateşinde demlenmiş tavşan kanı çay muhabbetli bir organizasyon yapalım (dönüş saatini önceden kararlaştıralım yoksa hanım birdahaki sefere eve sokmıyacak :'()
zira arabada tuzlu çerez muhteviyatı yemekten dudaklarımın acısı iki gün geçmiyor ;) ve diğer arkadaşlar ile de detaylı tanışma ve kaynaşma fırsatıda bulamıyoruz çünki malum herkes kendi vasıtasında doğanın tadını çıkarmaya bakıyor .

hepinize bol çamurlu az kavurmalı günler diliyorum,

Fahrettin KAYA

ARH+ BURSA

Vay yaren hoşgeldin :smiley: Ne güzel senide burada görmek, 8)

AVCI16' Alıntı:
Sonunda bende siteye üye oldum,yokmu bana hoşgeldin partisi ;D

Arkadaşlar hakikaten iki seferdir çok harika rotalarda çok harika adrenalin ve çamur dolu maceralar yaşadık ve bu konuda önçülük yapan şamil arkadaşıma bizi guruba davet eden sevgili kardeşim fatih'e ve minik arabası ve koçaman yüreğiyle bana yarenlik yapan kankam recep'e ve dahası erdal abiye,mesut abiye ve ismi hatırlayamadığım bütün ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim.
Şamil arkadaşımızın dediği gibi en kısa zamanda çoban kavurmalı(anlaşılan bu işin mutfak kısmını ALİ arkadaşımız kimseye bırakmıyacak gibi görünüyor :D),kömür ateşinde demlenmiş tavşan kanı çay muhabbetli bir organizasyon yapalım (dönüş saatini önceden kararlaştıralım yoksa hanım birdahaki sefere eve sokmıyacak :'()
zira arabada tuzlu çerez muhteviyatı yemekten dudaklarımın acısı iki gün geçmiyor ;) ve diğer arkadaşlar ile de detaylı tanışma ve kaynaşma fırsatıda bulamıyoruz çünki malum herkes kendi vasıtasında doğanın tadını çıkarmaya bakıyor .

hepinize bol çamurlu az kavurmalı günler diliyorum,

Fahrettin KAYA

ARH+ BURSA

Vay Fahrettin Abi,
yerim ben seni bea.. ;D ;D
senin yerin başka,sen memleketin en canavar Co-pilot'usun..kolaymı be,koskoca LC'yi yönlendirmek..
tekarar hoşgeldin.

fahrettin ağbi hoş geldin sonunda senide iki tekerden dört tekere kaydırıcaz gibi gözüküyor hadi hayırlısı

fahrettin kaya bu işler sağ koltukta oturmakla olmuyo şu senin kıymetli pajeronu getirde performansını görelim ;D

fatih özdemir' Alıntı:
fahrettin kaya bu işler sağ koltukta oturmakla olmuyo şu senin kıymetli pajeronu getirde performansını görelim ;D
EN İYİ TEKNE ARKADAŞIMIN TEKNESİ DERLER BİLİRMİSİN SEN.

AVCI16' Alıntı:
EN İYİ TEKNE ARKADAŞIMIN TEKNESİ DERLER BİLİRMİSİN SEN.

Tamam o zaman,bu hafta da demek ki senin pajero ile çıkıyoruz.
Biraz da benim içinde en iyi tekne arkadaşımın ki olsun ;D ;D ;D

kar görünce canım istiyor böyle karlı bir gezi sibirya kurdumu da alayım hayvancık kendine gelsin

çok güzel bir gezi olmuş sizin icin

fissek' Alıntı:
Tamam o zaman,bu hafta da demek ki senin pajero ile çıkıyoruz.
Biraz da benim içinde en iyi tekne arkadaşımın ki olsun ;D ;D ;D

yazık be Recep abi..hadi Pajero'ya kıydığımızı farz edelim,Fahrettin abiye nasıl kıyacaksın..? ;D ;D

MUDANYALI' Alıntı:
yazık be Recep abi..hadi Pajero'ya kıydığımızı farz edelim,Fahrettin abiye nasıl kıyacaksın..? ;D ;D

O benim ortağım,ben ona kıyamam ;D ;D
Ama bi kerede onun tekneke en iyisi diyelim ;D ;D

fissek' Alıntı:
O benim ortağım,ben ona kıyamam ;D ;D
Ama bi kerede onun tekneke en iyisi diyelim ;D ;D

kısmet olur da gidersek,piknik olayında Fahrettin abinin tekneyide getirirsiniz.. ;)

görüşmek üzere abi..

MUDANYALI' Alıntı:
kısmet olur da gidersek,piknik olayında Fahrettin abinin tekneyide getirirsiniz.. ;)

görüşmek üzere abi..

İnşallah,bu kadar muhabbetten sonra heralde getirir. ;)

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,907
Kayıtlı Üye Sayımız
166,709
Kaydolan Son Üyemiz
Mete26

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR