Yılın İlk Belgrad Off-road Gezisi (03.01.2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan SDC Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,792

Etiketler

Ynt: Yılın İlk Belgrad Off-road Gezisi (03.01.2010)

arkadaşlar sorunsuz döndügünüze sevindim haber gecikince hemen kurtarma timini toparlamak için hazırlıklara başlamıştıkki ;D dönmüşsünüz birde şu güzel fotlarıda görsekte kendimize gelsek arkadaşlar

pancarmotorcu' Alıntı:
mehmet canın resim çekmeye vakti olmadı herhalde, ;D ;D

kimse çekmedi diyemicem adnan abinin görev verdiği buse çekti resimler onu beklemekten başka çaremiz yok annane koltuk ve babane ye girince yorucu geçti yollar babane icin kazma kurek ve ağaç dalları ile rahatlatıldı filan falan sabah 9:05 de hareket ettik akşam 8:30 sağ sağlim döndük bizde katılanlar olarak merak icindeyiz resimleri ama

Mehmet_Can' Alıntı:
arkadaşlar benim range dün geceyi babaannede geçirdi eve dha yeni şimdi geldiği için ısınıyo : )
babaanneye bırakmamış olsan şaşardım zaten :D normal dönsen bir terslik olduğunu anlardım bu gezide ;)

Range almasaydın mog da aramazdın be kardeş , nesi vardı jımmynin ki.... ;)
İki el atsan çıkıyodu yerinden.. :D
Geçmiş olsun, allah beterinden korusun..

Mehmet_Can' Alıntı:
expres' Alıntı:
babaanneye bırakmamış olsan şaşardım zaten :D normal dönsen bir terslik olduğunu anlardım bu gezide ;)
[/quote

ya abi keşke satmasaydın şu mogu ya : (

mogu alan arkadaş siteden hemde avrupa yakası, davet etseniz gelir zaten sizden şikayetçi gezilere çağırmıyorsunuz diye :smiley: mog varken çok dostum vardı, ama sattığımı öğrenince hepsi kayboldu :D :D :D ''kısadan hisse'' mogun mu var dostun var

expres' Alıntı:
mogu alan arkadaş siteden hemde avrupa yakası, davet etseniz gelir zaten sizden şikayetçi gezilere çağırmıyorsunuz diye :smiley: mog varken çok dostum vardı, ama sattığımı öğrenince hepsi kayboldu :D :D :D ''kısadan hisse'' mogun mu var dostun var

abi olur mu öle şey :(

sızın resımlerı acamadınız mı ? arkadaslar benım sayfam resım kaynıyor.( gızlemısler herkeze acık degıl herhalde )

bırakın foto cekmeyı unutmayı .... bence gezı saatını unuttular gezı ıptal oldu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR