Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kowboy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,068

kowboy

Konforlu lüks kampçılar :)
Yer
İstanbul
Merhabalar bu yılın bizim için açılış kampımız saroz uzunkum'u sizlerle paylaşmak istedim .

Gitmek isteyen arkadaşlarım var ise her konuda bilgi verebilirim :smiley:

Sahili olsun denizi olsun insanları olsun çok güzel bir yer ayrıca bu zamanlarda kampçıların yogun oldugundan en keyifli zamanı . Yiyecek veya diğer ihtiyaçlar için 4 km ilerideki köyden temin edebilirsi. Tuvalet ve duş imkanı olan geceleri kumsalda çadırınızın önünde ateş yakabilirsiniz sadece günlük olarak 20tl kadar bir ücreti var aracınız ve çadırınız dahil kişi başı ücretde alınmıyor.

Gitmenizi tavsiye edebilirim. İstanbula uzaklığı 270 KM civarında . Kampımızdan bir kaç fotoğraf ... :smiley:)

1012652_10200671255836116_1943781787_n.jpg

1044484_10200671267956419_859878778_n.jpg

1011184_10200671268276427_1689824946_n.jpg

17484_10200671350318478_208307040_n.jpg

1002734_10200671334678087_1381037808_n.jpg

Etiketler
Ynt: Yılın İlk Açılış Kampımız Saroz Uzunkum :smiley:

Paylaşım için teşekkürler. İyi tatiller. Bu arada çadırı çok beğendim modelini yazıp farklı fotoları varsa yüklerseniz sevinirim.

Belonni' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler. İyi tatiller. Bu arada çadırı çok beğendim modelini yazıp farklı fotoları varsa yüklerseniz sevinirim.

Ben teşekkür ederim. Çadırın markası ve modeli budur ( quechua t6.2 xl air ) şu an işyerinde oldugum için çok fazla fotograf malesef yok ancak arama motoruna yazdıgınızda bulabilirsiniz. Alıcaksanızda size gerçekten tavsiye edebilirim :smiley:

Değerli Arkadaşım,

Bende şişme koltuklara takıldım. Uygun olduğunuzda markasını,nereden ve kaça aldığınızı yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

ogretmen63ank' Alıntı:
Değerli Arkadaşım,

Bende şişme koltuklara takıldım. Uygun olduğunuzda markasını,nereden ve kaça aldığınızı yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Koltuklar REAL marketten almıştık ama markasını tam olarak hatırlamıyorum ancak markette kampçılık ili ilgili reyonda bulmanız mümkün fiyatı ise 29 TL idi. Rahatlığına diyecek yok gerçekten çok kullanışlı tavsiye ederim :smiley:)

İlginiz için Teşekkürler :smiley:

Merhaba,

Sizce bu kampta bir kadın tek başına kalabilir mi? Güvenli mi?
Ve çadırlar denize ne kadar uzaklıkta? Fotoğraflar açılmadı, açılsa belki sormama gerek kalmazdı.
Burası değilse, Saroz Bölgesi'de tek başına bir kadının kalabileceği kamp biliyor musunuz?
Teşekkürler.

merhaba arkadaşlar,
yeni üye olarak saroz Uzunkum kampı ilgimi çekti, biraz daha geniş bilgi verebilir misiniz?

teşekkürler,
Hakan

gidemediğim yerlerden saroz ..inşallah en kısa zamanda bende bir çadırlı kampa gidip oaraların tadını çıkaracağımm..

merhaba,

Google maps tan saroz uzunkum diye arama yapamıyorum.yerini bulabileceğim başka bir ipucu rica edebilir miyim ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR