Yıldırım Değerliyurt Kaleminden Şiir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,613

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
YOLLARIN SEVDASI

Duydum ki sevdalar yollara çıkmış
Yolların yıllara karıştığı zaman
Birisi kum tanesi birisi kar tanesi
Onlar, sevdalarının yollarına koyulduğunda

Güneşin altında o küçücük kar tanesini
Erimemesi için cebime koydum, ellerim üşüse bile
Dalgalar vururken kıyılara , güneşin batımında
Cebimden çıkardığımda onu ellerim titriyordu

Yolların yıllara karıştığı zaman

Sonbaharın sarı sarı yapraklı rüzgarında
Kar yağarken bir kum tanesi saatinden akarken
sessizce, sesleniyordu. bana
ellerim yansa bile

Yılların Yollara karıştığı zaman

Duydum ki sevdalar çoktan yollara çıkmış………..

Yıldırımca bu kadar

Etiketler
Ynt: Yıldırım Değerliyurt Kaleminden Şiir

Sevgili Yıldırım Değerliyurt bu şiiri Gezenbilir Ailesine armağan ettiğini ve hepinizi çok sevdiğini iletmemi rica etti.

Sevgili Yıldırım Abim'den bir kare

yllarnyollarakartzaman.jpg

Yıldırım Abimiz de sizleri çok özlediğini ve beklediğini iletiyor Sedatcım :smiley:

Yıldırım Abimizin kaleminden bizlere gelen bir şiir daha ;

YOLUN AÇIK OLSUN

Giderken ben uzaklara
Kimsin demedim uzaklardan gelen bir tınıya
Melodilerin notaları arasında gezinirken ben
Bir ayrılık şarkısı çalınıyordu yavaş yavaş

Gitarımın nağmeleri
Kuşların kanatlarına kar yağdırırken
Kar taneleri birer birer ağlıyordu
Bir yagmurun akşamında onlar da eridiğinde

Duydumki sevdalar birbirlerine kavuşmuş
Onlar için mutluyum yıllar dan sonra
Ama ben…… efsane tarih yüklü gemimle
Ufuklara açılıyorum güneşin batımında

Sabahın alaca karanlığında
Meleklerin arasında gezinirken
Onlar da diyordu ki bana
Yolun açık olsun……….

Ben bu şiirleri ateş başında dinlemek isterim :smiley: Teşekkürler Yıldırım abi..Sağolasın..

Ankara gecesinde bu şiirleri Yıldırım Abinin gitarı eşliğinde okuyacağim Uğur :smiley:

Yüreğine sağlık Yıldırım kardeşim... Bir de bunları bestelersen, ateşbaşı muhabbetimiz tam olacak...

eline koluna yüreğine sağlık yıldırım abi! bişi sorucam yıldırım abi sen ozan mısın !!

Yıldırım Abi'ye yürek dolusu teşekkürler,eline,ağzına,yüreğine sağlık :smiley: Yıldırım Abilerin kıymeti bilinmeli,erbabın sözü dinlenmeli,kendisinden yeni şiirler duymak bizi mutlu eder.Teşekkürler Yıldırım Abi,teşekkürler Zerrin :smiley: Sevgi ve selamlarımla...

Yıldırım abi eşi benzeri bulunmaz bir insan, insan tanıştığı ilk dakikadan itibaren sanki yıllardır tanıyormuş gibi kanı ısınıyor :smiley: Çok çok selamımızı söyle Zerrinciğim, 17 Ocak akşamını iple çektiğimizi söylersin. Ayrıca bu şiirleri mümkünse ve repertuarında varsa bir fado klasiği eşliğinde dinlemek istediğimi de iletirsen Çanakkale gezisinden kalma ukdeyi hatırlayacaktır ;)

Sedatcım, repertuarında neler var neler, 17 Ocak akşamı bize eminim çok güzel eserler çalacaktır, bende bu şiirlerini okumaya çalışacağım sizlere ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,878
Kayıtlı Üye Sayımız
166,664
Kaydolan Son Üyemiz
d1esell

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR