Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)
Volkancım merhaba, çok teşekkürler ediyorum, baya iyiyim, dizimle ilgili sorunum devam ediyor ama kamp etkinliklerinde çok sorun yaşamadığım için etkinlikler içinde yer alabiliyorum, ilgine çok teşekkür ederim
Ynt: Yılbaşında Işık Dağı Kampı ve Off-Road (31 Aralık 2009 - 1 Ocak 2010)
ceranus' Alıntı:
Volkancım merhaba, çok teşekkürler ediyorum, baya iyiyim, dizimle ilgili sorunum devam ediyor ama kamp etkinliklerinde çok sorun yaşamadığım için etkinlikler içinde yer alabiliyorum, ilgine çok teşekkür ederim
yok bi sorun yaşamadık ben kendı açımdan bıraz arabada asabı oldumda ondan ordada kusura bakmayın demiştim çünkü o esnada araba yan yan kayıyo sol tararfındada düşük banket tarla yanı ben yan yatıcak zannettım ama bı sorun çıkmadı onun için benım araba olanlar için asabi olduğum dan tekrardan kusura bakmasınlar ama hepsi anlıyışlı davrandılar bı kırgınlık yaşanmadı bı anda şalterlerı kapadım oluya bazen yolları gece gezmişler donukdu ben 2.gün geldım günlük güneşlik hadı offroad derken aynı yerlerden geçildi direk daldım ben çamura araba çamurlanmadan dönmedım yanı hepbirlikte tekrar gidelim balçık çamur oluşmuş orda çok güzeldi neyse bu konu önemli değil iyide fotolar nerde videolar nerde